Господин министър на МВР, господин главен секретар на МВР, СПРЕТЕ

...
Господин министър на МВР, господин главен секретар на МВР, СПРЕТЕ
Коментари Харесай

Манев: Господин министър на МВР, господин главен секретар на МВР, СПРЕТЕ да говорите!

Господин министър на Министерство на вътрешните работи, господин основен секретар на Министерство на вътрешните работи, СПРЕТЕ да говорите! Това написа във Facebook Маноил Манев от ГЕРБ-СДС.

Вече втори ден по всички вероятни и невъзможни медии чувам по какъв начин Министерство на вътрешните работи се пробва да откри ВИНОВЕН за личната си некомпетентност.



Граничното съоръжение/оградата/ била отговорна?!Сигнализирахме политиците и обществото още в предходния парламент, че поради усвояването на едни 5 000 000 лева ще стигнете до тук. Въпреки че виновникът за това безхаберие Бойко Рашков към този момент не е министър, наследникът му Иван Дерменджиев или не чу или не разбра, че Министерство на вътрешните работи не може и не му е работа да поддържа оградата на границата…

В последните две години Рашков и Демерджиев се занимаваха с уволнение и назначение на комфортни и неуместни за тях чиновници на Министерство на вътрешните работи. Чегъртаха вместо да се заемат с по този начин належащото съоръжение на служителите на реда по границата. Не е нито толкоз скъпо, нито невероятно, просто би трябвало да разбираш потребностите на служителите на реда. Истината е, че в последните две години на ръководещите Министерство на вътрешните работи не им “дреме " за служителите на реда?!

Излъгаха ли Бойко Рашков, Иван Демерджиев и техните екипи, че няма нараснал мигрантски напън на границата? Да.

Неведнъж ги предупредихме, че под сянката на миграцията се вихри контрабанда на оръжие и опиати. Затвориха си очите и за това.

Ако с тези пет милиона бяхте се погрижили най-малко за техническите средства по границата, нямаше ли да е по-лесно да се охранява живота и здравето на българските служители на реда и военни? Въпросът е към Бойко Рашков и неговия правоприемник.

След дъжд качулка-решили, че ще раздават автомати и ще образоват чиновниците да боравят с тях. Ще ги обучите за седмица? Смешно, в случай че не беше трагично.

Ръководството на Министерство на вътрешните работи би трябвало да вдъхне убеденост на тези момчета и девойки, че когато пазят България са неприкосновени! Вместо това сега се пробват под паника да намерят ВИНОВЕН, друг от самите тях!

Господин министър на Министерство на вътрешните работи, господин основен секретар на Министерство на вътрешните работи, СПРЕТЕ да говорите! Ако ви е останало най-малко малко достолепие, си подайте оставките!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР