Господин Кирил Петков, за голямо съжаление и неизличим срам все

...
Господин Кирил Петков, за голямо съжаление и неизличим срам все
Коментари Харесай

Александър Урумов: Ходещата трагикомедия Петков с ръце в джобовете какво точно продаде в САЩ?

Господин Кирил Петков, за огромно страдание и незабравим позор към момента министър председател на страната, е най-успешният канадски клоун в хилядолетната българска история.

Човек на родителска среща като върви – отново се приготвя авансово.

На мач да отиде – купува си билет, чува се с другари, уговаря си среща.

На спектакъл – също, уговаря се авансово ще пият ли по чаша вино след представлението и къде.

А господин Кирил Петков, този комплициран буфосинхронист, който дълго време откакто престане да е министър председател, ще се смее на ориста и гласоподавателя, че толкоз им е бил акълът да го изберат…

Този същият кленов клоун отишъл на среща в Държавния департамент на Съединени американски щати, като че ли е отскочил до някоя сергия за семки.

Интересно е Министерство на външните работи имат ли концепция за това посещаване?

Госпожо Генчовска, имате ли концепция за този полет на кленовия лист, или България продължава да има две разнообразни външни политики?

Имате ли концепция тази ходеща трагикомедия Петков какво тъкмо прави във Вашингтон?

Как по този начин министър председател на европейска страна върви на срещи в Държавния департамент на Съединени американски щати с ръце в джобовете – като инцидентен екскурзиант, омъкнал се вътре в ден на отворените порти?

Г-н Петков, Вие сте министър-председател на България, не сте шеф на частна сладкарница, в която самичък определяте цените и разпоредбите?

И какво тъкмо продадохте на тези срещи?

Понеже нали не смятате, че някой в действителност ще повярва на глупотевините от прессъобщението ви и на несвързаните приказки, които ще избълвате на летището на връщане?

Тези, които ви поддържат в Народното събрание, са ваши съучастници.

Тези, които ще гласоподават подготвяното от вас национално изменничество, ще носят исторически позор. Защото вие сте спазарили да продадете историческата еднаквост на страната ни, спазарили сте да продадете душата на България – а това не е просто още едно закононарушение на Просто Киро.

Това е вход към пъкъла на историята.

И защото Вие не разбирате това в своето властово помрачение, нека вашите съучастници – най-малко някои от тях – се опомнят.

Никоя власт не е непременно.

И няма цена, която да заплати измяната на българското сърце и душа – тъй като това е, което сте договорили да продадете против властта, която към този момент сте получили.

Бог да се смили над Вас!

От Facebook профила на писателя Александър Урумов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР