- Господин Георгиев, какъв бе поводът през март 2018 да

...
- Господин Георгиев, какъв бе поводът през март 2018 да
Коментари Харесай

Cargill: Търсим нови модели за комуникация с младите

- Господин Георгиев, какъв бе мотивът през март 2018 да поканите студенти и медии във вашия офис?

- Поводът беше новата самодейност на Cargill България, ориентирана особено към студентите от Стопански факултет на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, с която целим да им покажем практическата страна на това, което те учат в университета. Чрез самодейността “Open Doors for Open Minds ” разширяваме съдействието си със Стопанския факултет след откриването на креативна стая във факултета и програмата, която стартирахме с присъединяване на наши преподаватели в лекциите на студентите. Искахме да продължим разговора и връзка със студенти и медии.

Целта ни е да покажем активността на компанията, изключително в Центъра за споделени бизнес услуги на Cargill в София от практическата й страна. Въведохме студентите в активността си посредством практическа полемика за работните процеси в една световна компания с над 150-годишен опит. Споделихме за работата на Cargill в световен мащаб и за развиването на Центъра в България, процесите и напъните, които положихме с цел да спечелим справедливо премията за най-хубав център за споделени услуги в България за 2017 година

Показахме на студентите и работната среда на екипите. Студентите имаха опция да се срещнат с сътрудниците ни, които работят в Центъра за споделени услуги, да станат очевидци на един работен ден в другите отдели, да се срещнат с нашите оперативни ръководители и експерти от отделите „ Финанси “ и „ Стратегическо доставяне и доставки “ и дружно да работят в на практика ориентиран уъркшоп. Разбира се, съумяха и да се възползват от зоната ни за релакс с хубаво кафе, да посвирят на китара и да поиграят джаги. Надявам се, че сме съумели да покажем на студентите защо младите експерти са скъпи за развиването на нашата компания и на цялата сфера на споделени услуги в България, какъв брой сполучливо се развива тази сфера в последните години и каква скъпа добавена стойност могат да предложат те като експерти в България.

- В Каргил на какво най-много държите в връзките ви с младежи?

- В Cargill преди всичко слагаме развиването на нашите чиновници. Политиката на компанията е непрестанно да влага в развиването им като експерти и сполучливи хора. Освен посредством работата си в една многонационална компания с сложна активност, всеки един от нас в Cargill непрестанно взе участие в разнородни от вътрешни и външни образования, обмяна на опит и проект за развиване. Предоставяме благоприятни условия за развиване в професионалната област, в цялата сфера на активност на компанията и в персонален, и в професионален проект. Много държим на положителната връзка с младежите и непрестанно търсим нови канали за това. -

- От къде и по какъв начин набирате фрагменти?

Търсим пряк контакт на първо място. Съвместно с екипа за асортимент, мениджърският екип възнамерява присъединяване на компанията в кариерни събития, профилирани издания и различен необятен кръг от събития. Целта ни е да успеем по най-подходящия метод да представим компанията и опциите, които тя предлага, пред младите експерти, тъй че те да могат да са добре осведомени с това, което Cargill България и Центъра за споделени бизнес услуги в София може да им даде като благоприятни условия за кариерно развиване. Имаме извънредно мощен екип за асортимент на нови фрагменти, както и извънредно добре структурирана стратегия за въвеждащо образование на новите чиновници.

- Какви конкурентни условия за работа оферирате и сега кои са свободните ви позиции?

- Бизнесът на Cargill в международен мащаб обгръща необятен набор от промишлености, географски области и дисциплини, а за младите експерти това основава опит и благоприятни условия да бъдат част от една сполучлива световна компания и да порастват – личностно и професионално. Нашето многообразие е нашето преимущество. Ние развиваме екипите си и всеки самостоятелен чиновник посредством доверие, независимост и отговорност още през цялото време на тяхната кариера, което ги въодушевява и отличава Cargill като шеф.

Стремим се да продължаваме да се нареждаме като мощно конкурентен шеф освен с положително възнаграждение, само че и с още по-значимата инвестиция в развиването на чиновниците ни и подготвянето им за тяхното бъдещо кариерно израстване.

Центърът ни за споделени бизнес услуги в София е доста сполучлив както в границите на страната, по този начин и като част от работата на Cargill по света, по тази причина непрестанно разширяваме предоставяните от нас услуги и търсим експерти в областта на финанси, човешки запаси, доставяне и превоз и логистика. Всички свободни позиции разгласяваме на www.cargill.com/careers

Венцислав Савов
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР