Господин Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Господин Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Депутат от ДПС: Страната има нужда от Ахмед Доган в трудни периоди

Господин Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила се обръща към господин Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила, има имитация към господин Доган, само че не могат да дадат верните знаци. Някой не приказва с езика на знаците, не ги схваща. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Халил Летифов във връзка послание на премиера към почетния ръководител на Движение за права и свободи от тази седмица пред Канал 3.

"Аз по този начин го схващам с моя непретенциозен опит. Но не мога да допускам какво мисли визионерът и философът ", сподели още Летифов.

"Чакаме знак всички - в едни сложни интервали за страната, да, страната има потребност от господин Доган. Не знам дали ще има знаци към тази посока - Борисов, само че чакаме знаците - ние от Движение за права и свободи, считам и България ", продължи загадъчно събесениктъ

Летифов уточни обществените различия сред премиера Борисов и вицето Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила по отношение на бързото решение на проблем с втория въжен превоз на Банско като следващо доказателство за "порочна форма на ръководство ".

"Вицепремиерът Валери Симеонов изпреварва събитията, това е порочна форма на ръководство. С внасяне на решение преди Нова година няма незабавно да има втори въжен превоз на Банско - там ще има обжалване и т. н.

"Тук са въпросите - кое наложи толкоз да се бърза? Ще отговорят ли и на това, че въпросният вицепремиер бил работил, а другите - папкали.

Този език, за който ние приказваме, е налице - това присъединяване издаде големи проблеми, за следващ път утвърди тезата ни, че това е извънредно неверна управническа формула и решението ни за ремонт на националистите от ръководството е вярно ", сподели Халил Летифов, съгласно който точно "заради тези приказки, които се хвърлят ангро, престижът на всички институции страда ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР