Господин Борисов, това ли ще бъде начинът, по който ще

...
Господин Борисов, това ли ще бъде начинът, по който ще
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ГЕРБ оказват натиск в Силистра

" Господин Борисов, това ли ще бъде методът, по който ще се работи за идните парламентарни избори? " Такъв въпрос насочи някогашният втори в ГЕРБ и водач на " Републиканци за България Цветан Цветанов, който показа, че чака да има доста сериозен напън от страна на ръководещите в Силистра, Шуменско и Търговищко.

Цветанов показа, че трима от учредителите на новия му политически план от Силистра, които декларирали, че щели да вземат участие му се обадили , че нямало по какъв начин да дойдат, тъй като им бил оказан напън от ръководителя на ГЕРБ в регионалния град. Партията ще получава всевъзможни сигнали за напън, с цел да видят дали днешното ръководство употребява властта, с цел да репресира хората.

Цветанов чака сериозна парламентарна група след националната обиколка, която ще бъде незаобиколим фактор в политиката.
 С над 4 000 членове разполага „ Републиканци за България “
С над 4 000 членове разполага „ Републиканци за България “

Цветанов: България се нуждае от предварителен избор

Toй посочи, че в Кърджали, да вземем за пример, има почтени българи и мюсюлмани, които желаят да бъдат част от плана . Българските мюсюлмани могат да припознаят същинската опция, тъй като виждаме, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са като едно цяло, по мнението на Цветанов.

" Със боязън и ненавист не се ръководи и не се държи власт. Може да ти даде опция за малко да задържиш властта, само че губиш всякаква опция за някакъв рационален разговор на политическата сцена в българската институция, в която си показан ", посочи някогашният втори в ГЕРБ.

На въпрос каква е неговата виновност за недоволството върху ГЕРБ, Цветанов означи, че той бил индивидът, който е поемал всички рекомендации , които идвали от страната. Аз бях този, който споделяше истината и съм бил един от дребното хора, които да отстояват кардиналната си позиция, акцентира той.
 „ Републиканци за България “ няма да ръководят от джипка Обновена
„ Републиканци за България “ няма да ръководят от джипка

Сегашният парламент е изчерпал лимита си на доверие на хората

Това, което обаче видял в последната година за държанието на Борисов по отношение на смесените райони и отношението му по отношение на хората , Цветанов вижда хората обезличени. Цветанов призна, че е позволил неточности, само че въпросът бил, че когато си в политиката би трябвало да станеш доста по-отдаден на същинската идея за връщането на доверието в институциите. Той постоянно е бил предан към ГЕРБ и постоянно е взел участие във всяка една среща на парламентарно и институционално отношение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР