Господин Банев не може да предизвика съчувствие в мен, защото

...
Господин Банев не може да предизвика съчувствие в мен, защото
Коментари Харесай

Изловен! Вижте Какво Откриха В Кутията За Натурален Сок В Килията На Олигарха Банев! Започва Война!

Господин Банев не може да провокира състрадание в мен, тъй като в кутията му за естествен сок преди дни беше открит телефон.

След като се изкара връзката, се вижда другарство с съветски лобисти. Те му оферират съставяне на евраазийска национална партия в България.

Срещу това той желае политическо леговище за себе си и децата си. Това е изменничество към личната страна. Телефонът е открит от съответните чиновници на министерството на правораздаването. Направена е експертиза. Това се е случило преди 10 дни ", съобщи Гешев.

" Обещавана му е адвокатска отбрана пред европейския съд от съветски юристи. Медийна акция в Русия. Обсъжда се проведена хибридна война. Даже и за медийна война се приказва, даже е решено от кой роден публицист да стартира всичко това ", разкри Гешев.

„ По делото има писмени доказателства за избраните суми. Чакаме резултати от службите в Швейцария. Много неща са вероятни, в случай, че той е имал телефон, даже и да си трансферира парите ", съобщи той.

" Днес ще уведомим госпожа Цачева за телефона. Ще види експертизите и благодаря на министерството на правораздаването, тъй като те са си свършили работата и са намерили съответния телефон ", сподели още той.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР