„Господари на ефира“ ще възкръснат в ефира на телевизията на

...
„Господари на ефира“ ще възкръснат в ефира на телевизията на
Коментари Харесай

„Господари на ефира” възкръсват при Слави

„ Господари на ефира “ ще възкръснат в ефира на малкия екран на Слави Трифонов! Дългия е поканил Джуди Халваджиян и неговото предаване в тв „ Седем осми “.

Новината тутакси заяви самият Халваджиян по време на гостуването си в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “. Той също по този начин описа, че процесът по цензуриране на медийната среда тече от значително години.

„ Отдавна се работи в посока да се мълчи и да не се споделя истината за някакви неща в тази страна “, сподели той. Дремджиев от своя страна сподели видеото на gospodari.com с държанието на Бойко Борисов към американската посланичка Херо Мустафа.



„ Много медии за това не приказват. Смятам, че един министър председател би трябвало да има различен тип държание като цяло. “, разяснява Халваджиян.

На въпрос за какво „ Господарите “ се реалокираха в интернет, Халваджиян изясни: „ Това е развой отпреди 7-8 години, който стартира - да се задушават медиите по принцип. Да не се чува истината. В един миг предходната година по това време и ние станахме жертва на тази липса на независимост.

Фактът, че политическата обстановката в страната не разрешава свободни излъчвания, излъчвания като „ Господарите “, които споделят постоянно истината, оказват помощ на хората… Това нещо по никакъв метод сега не е комфортно за тези, които ръководят. Продължаваме да питаме от интернет. Ситуацията е такава, че има две малките екрани огромни, които могат да си разрешат „ Господарите “ пазарно, само че в този миг те политически не могат да си го разрешат. Това е истината “, бе отговорът на продуцента.

Бе наранена и тематиката за Слави Трифонов, с който се смяташе, че семейството Халваджиян не е в изключително положителни връзки, поради и правосъдните каузи сред двете страни. Бизнес връзките обаче очевидно не подлежат на страсти.

„ Слави Трифонов нямаше доста избор. Задачата, с която се е захванал, не е изобщо лесна. И нашата задача не е лесна, тъй като да привлечеш, да създадеш един нов модел, който да действа, който да притегли младежите, това е един развой, който изисква време. Проблемът на Слави е, че това, което желае той да сътвори от нулата изисква ужасно доста запас. Не знам дали той си дава сметка към момента с какво се е захванал.

Източник: Lupa
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР