„Господари на ефира“ може да възкръснат в ефира на телевизията

...
„Господари на ефира“ може да възкръснат в ефира на телевизията
Коментари Харесай

Сензация: „Господари на ефира” възкръсват в телевизията на Слави

„ Господари на ефира “ може да възкръснат в ефира на малкия екран на Слави Трифонов! Дългия е поканил Джуди Халваджиян и неговото предаване в тв „ Седем осми “. Новината заяви самият Халваджиян по време на гостуването си в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “.

Халваджиян не посочи дали е приел предлагането, само че най-вероятно отговора е позитивен. Това е много чудноват поврат, поради обстоятелството, че години наред Слави Трифонов водеше гневна правосъдна борба с майтапчийското шоу. Явно несъгласията сред двамата продуценти са към този момент изгладени.

Джуди Халваджиян също по този начин описа, че процесът по цензуриране на медийната среда тече от значително години.

„ Отдавна се работи в посока да се мълчи и да не се споделя истината за някакви неща в тази страна “, сподели той.

На въпрос за какво „ Господарите “ се реалокираха в интернет, Халваджиян изясни: „ Това е развой отпреди 7-8 години, който стартира - да се задушават медиите по принцип. Да не се чува истината. В един миг предходната година по това време и ние станахме жертва на тази липса на независимост.

Фактът, че политическата обстановката в страната не разрешава свободни излъчвания, излъчвания като „ Господарите “, които споделят постоянно истината, оказват помощ на хората…

Това нещо по никакъв метод сега не е комфортно за тези, които ръководят. Продължаваме да питаме от интернет.

Ситуацията е такава, че има две малките екрани огромни, които могат да си разрешат „ Господарите “ пазарно, само че в този миг те политически не могат да си го разрешат. Това е истината “, бе отговорът на продуцента.

Бе наранена и тематиката за Слави Трифонов, с който се смяташе, че семейството Халваджиян не е в изключително положителни връзки, поради и правосъдните каузи сред двете страни. Бизнес връзките обаче очевидно не подлежат на страсти.

„ Слави Трифонов нямаше доста избор. Задачата, с която се е захванал, не е изобщо лесна.
И нашата задача не е лесна, тъй като да привлечеш, да създадеш един нов модел, който да действа, който да притегли младежите, това е един развой, който изисква време.

Проблемът на Слави е, че това, което желае той да сътвори от нулата изисква ужасно доста запас. Не знам дали той си дава сметка към момента с какво се е захванал “, сподели Халваджиян.

Джуди вметна, че екипа е получил покана да започва предаването в малкия екран на Трифонов, само че не посочи по кое време ще стане прехвърлянето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР