Господа, вероятно нещата, които ще прочетете по-долу, няма да ви

...
Господа, вероятно нещата, които ще прочетете по-долу, няма да ви
Коментари Харесай

Смешната страна на мъжките зодии, описана с любов

Господа, евентуално нещата, които ще прочетете по-долу, няма да ви харесат изключително. Но се постарайте да погледнете на тях със здравословна доза самоирония. Ние, вашите обичани, ви обичаме и такива. Даже освен това – тъкмо поради това!

Овен

Чаровният и буен Овен несъмнено притегля погледите на всички. Но надали ще намерите по-упорит капризник от него. Овенът ненавижда скуката в всекидневието и непрестанно ще ви просвещава в своите новаторски хрумвания. Почти невероятно е да го накарате да направи нещо, в случай че самият той не желае. Но, както знаем, „ всяко нещо си желае майстора “. Ето един дребен трик – кажете му, че ще поверите задачата на някого различен, който ще я свърши по-добре. Овенът мигновено ще се настрои за борба и ще се втурне да потвърждава превъзходството си. А що се отнася до силата, която е кадърен да вложи при завземане на обекта на своята пристрастеност, просто няма еднакъв на себе си. Това е мъж, който не си поплюва, кара я „ директно през джунглата “. Нито една дама няма късмет пред неговия огнен сексапил.

Телец

Ето го Телеца – заслужен съперник на Овена що се отнася до степента напук. Това удостоверяват освен хороскопите, само че и всеки, който е имал алъш-вериш с Телец. Консерватизмът пък е спомагателен „ бонус “ към забележителната непримиримост на този господин. Пробвайте се да го убедите да изхвърли нещо от старите отпадъци, събрани в килера и ще видите защо иде тирада. Счупен диск, тетрадка от ученическите години, даже старите му маратонки, които не носи от години – без значение защо става дума, той няма да се раздели с „ полезностите “ си. А стартира ли с безкрайните си нравоучения – досада огромна, освен ще заспите като къпани, само че и даже ще захъркате крепко. Представителите на зодия Телец са интроверти. По-удачно е да се приказва със стените, в сравнение с с тях. Поне като почукате по стена, насреща ще се чуе някакъв тон. В случая с Телеца и това няма да се случи. Неговото схващане за любовта е безусловно еднообразно с това, към живота – колкото повече пари е вложил и колкото повече време е изгубил, пробвайки се да ви смъкна, толкоз по-скъпа ще сте за него. И не се надявайте на нещо кой знае какво при ухажването – този човек е закостенял до мозъка на костите си.

Близнаци

Близнаците са специфична порода. Това са хора, които ще се застъпят за всяка идея, стига да им се стори забавна. Както означават в занимателните си характерности за тях астролозите, в Близнаците са събрани не две, а двеста персони вкупом. Въпрос на шанс е на коя тъкмо ще попаднете. Любовта на Близнаците към бъбренето от време на време е в действителност пагубна. Те не млъкват в продължение на часове, без въобще да ги интересува реакцията на събеседника. Толкова са бъбриви, че астролозите се майтапят – даже на личното им заравяне не е изключена опцията да се надигнат от ковчега, с цел да развеселят опечалените с някой крепък анекдот.
Мързелът им е също по този начин прославен, колкото и „ уменията “ за водене на диалог. Те подхождат незадълбочено към всяка една тематика, без да се задълбочават. Перфектната специалност за тях е тази, с която могат да изкарат милион „ от въздуха “. И тъй като обичат заниманията, харчат доста за тях и по тази причина в действителност имат потребност от повече пари – с цел да са щастливи.

Рак

Раците са много сантиментални натури, нежни души и изненадващо интелигентни персони. Когато гледат „ филми за възрастни “, те постоянно тайничко се надяват, най-после на кино лентата основните герои да се оженят. Подобно на водните животни, техните адаши, представителите на зодията са добре познати с най-характерния си трик – в случай че създадат крачка напред, незабавно ще дадат ход и обратно. Тяхната безумна нерешителност им пречи да се трансформират към по-добро. Изобщо не си и помисляйте да се шегувате жестоко в наличието на Раците, тъй като са пословично сантиментални и незабавно ще се разстроят, дори и при напълно лек неудобен намек, насочен към тях или околните им. Също по този начин, по-скоро биха претърпели земетресение или цунами, в сравнение с да изтърпят черен комизъм, обвързван с кучета и котки. Много са чувствителни и по тази причина половинките им постоянно би трябвало да подхождат към тях по сантиментален метод – тогава Ракът ще се отпусне и ще се влюби до уши.

Лъв

Той е възвишен и горделив, дори и в случай че е заключен в клетка в зоологическата градина. Крясъците на близките не го впечатляват въобще – той е прекомерно значим с цел да се трогне и няма срещу да показва намерено това по всякакъв начин. Нито една тягост не е способна да му „ смъкна гарда “. Лъвът си е лъв отвред.
Но това, което на самия него си му подхожда, не е изключително прелестно за неговите близки, защото господинът се нуждае от популярност, почтена за звезда от Холивуд. Според него, близките следва да са щастливи единствено даже от обстоятелството, че Негово Височество е измежду тях. Лъвът генерира към себе си „ въртоп “ от събития и в тези случаи би трябвало доста да внимава, тъй като може да се отклони в нежелана за него посока. Но, какво да се прави, не ни оставя различен избор – просто би трябвало да следваме кралската му воля. Искате ли да спечелите сърцето на Лъва? Ако желаете да вдъхновите Лъва, оставете го да се хвали колкото си желае. Сам се опиянява от думите си и изключително в случай че ви откри за плодороден слушател, елементарно ще спечелите благоволението му.

Дева

Представителите на този знак незабавно ще ви заблудят с външния си тип. Но, внимавайте, те въобще не са кротки и скромни, макар, че по този начин наподобява, в случай че не ги познавате. Мъжът Дева е много образован и бързо се приспособява към средата, по тази причина и постоянно съумява да реализира мечтаната цел. Докато обаче не се убеди във взаимността на възприятията и не реши вероятностите, в никакъв случай няма да разберете, че е влюбен във вас. А в случай че инцидентно се разкрие и получи отвод, това за него не е огромен проблем – търпеливо ще изчака всичко да се обърне в негова изгода.

Везни

Хората Везни постоянно са в търсене на душевно равновесие и не обръщат изключително внимание на действителния свят. Везните в никакъв случай няма да оказват помощ на своите половинки в семейството, тъй като те имат по-възвишени цели и по-важни неща за извършване. Много елементарно могат да се възпламенят по нова концепция и ще вкарат в деяние всичките си запаси, с цел да я осъществят добре. Но по средата на всичко, концепцията може елементарно да им омръзне. Ще си тръгнат безшумно, оставяйки другите да „ сърбат “ забърканата от тях каша. Везните имат същото отношение и що се отнася до любовните случки. Нещо повече, в случай че изневерят на половинката си, това изменничество въобще няма да им дотежи на съвестта. Те не се пробват да разрушат фамилията, а са си разрешили просто къса спекулация. Считат, че за това няма проблем и би трябвало да им бъде простено.

Скорпион

Скорпионите са в положение да разбият сърцето на всеки, който им попадне в полезрението. Няма по какъв начин да не признаем техния натурален сексапил и вродената им дарба да съблазняват. Този знак непрекъснато се влюбва в някого и всякога е „ до гроб “. Също по този начин Скорпионът е тънък психолог и въобще не се затруднява да откри верния и най-пряк път към сърцето на своята обичана. Мъжете са водачи още от раждането си и с напредването на годините стават все по-умни. Ако представителят на този знак си е сложил някаква цел, тогава, колкото и да е сложна тя, няма да се успокои, до момента в който не я реализира. Може да унищожи всичко по пътя си, само че няма проблем с това. Готов е да построи нов свят от пепелта.

Стрелец

Хората от тази зодия постоянно реализират задачата си, въпреки и постоянно да не им се получава от първия път. Стрелецът е огромен късметлия – върви му ужасно доста в живота и до момента в който другите получават това, което желаят, с помощта на неизменност и упорита работа, Стрелецът просто би трябвало да насочи стрелите си в вярната посока и те сами се забиват „ право в десетката “. По природа тези хора са същински благодетели. Стараят се да се смилят над всички и да нахранят страдащите, даже и в случай че сега те самите са гладни. Мотото им е „ Кой в случай че не аз? “ Работодателите им се възползват от това доста добре. Стрелецът няма да има нищо срещу, в случай че го натоварят с куп работа. Само му кажете,  че е доста значимо за компанията и всичко да бъде направено, освен това съвършено. А по какъв начин тъкмо – не го мислете, Стрелецът постоянно е в положение да извади прикрито асо от ръкава си. Но не обиждайте намерено Стрелците, тъй като паметта им е отлична. Те ще ви припомнят за всички грехове, които имате към тях, даже и да става дума за времето, когато още сте ходили дружно в детската градина.

Козирог

Това е човек, който постоянно умее да улови салдото сред две крайности. Неговите мощни качества са сериозността и задълбочеността. Козирогът се ражда с тези качества и не се разделя с тях даже и когато остарее. Той се впуска стремително в работата и никой не може да го спре. Ще вложи всичките си сили даже за някоя явно невъзможна задача.
Козирозите имат един сериозен минус и той е, че са прословути песимисти. Ако желаете да му помогнете и да го извършите същински благополучен, би трябвало да сте доста положителна. Точно от такава жена се нуждае той.

Водолей

Многословието се излива от Водолея, като вода от горски чучур. Ако някой е в положение да устои дълго време на този поток на думи, евентуално ще е единствено някой представител на зодия Близнаци. Двамата бъбривци ще се надпреварват кой да вземе думата. Любовта за Водолея е на първо място романтика: разходка под звездното небе, посрещане на изгрева, шумът на вълните край морето – все такива неща. Влюби ли се, в поезията и серенадите, отправени към обичаната, няма еднакъв на себе си.  Какво най-вече ценят Водолеите? Личното пространство, несъмнено. Те са подготвени да повдигнат триметрова стена към себе си, с цел да са сигурни, че могат да останат уединено със себе си.

Риби

Ако някой е кадърен да сътвори различна действителност за себе си и другите от нищото, това е господинът Риби. При това измисленият свят ще бъде толкоз действителен, колкото и в реалност. Големи са майстори в това отношение. И са доста съществени. Помолете този човек за каквото и да било – да полива цветята във ваше неявяване или пък нещо друго и той непременно ще извърши настояването. Рибите са си алтруисти, няма какво да се направи. Когато мъж от зодия Риби се влюби, той е гальовен и деликатен. Ще ухажва обаче дълго, преди да се реши на първата крачка. През този интервал очаквайте всичко – от тъжни въздишки, до трогателни дарове, демонстрация на свенливост, даже сълзи от обич!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР