Господа, желаете да се радвате на здрава и силна ерекция,

...
Господа, желаете да се радвате на здрава и силна ерекция,
Коментари Харесай

Мъжки съветник! Полезни съвети за еректилната дисфункция

Господа, желаете да се радвате на здрава и мощна ерекция, която да кара девушките на Слънчев бряг да трепнАт в очакване? Не се тормозете, тук сме, с цел да споделим по какъв начин може да превърнете омърлушения господинчо в ескалибур на ерекциите. Начинанието даже не може да се счита за мъчно, стига да положите най-малко минималните старания. Останалото оставете на времето:

Фитнес
Колкото и необичайно да е, положителната форма постоянно идва и с добра ерекция. Може би е време да инвестирате малко в спорта. Според Раян Бърглунд (лекар и уролог от клиника в Кливланд), ключът към положителната ерекция е точно вярното кръвообръщение. Повече тренировки водят и до натрупването на азотен оксид -ключова добавка за съществени прекарвания. Ключът е кардиото, само че велосипедистът не е най-хубавото предложение, изключително в случай че приказваме за велосипеда. Колкото повече стоите на седалката, толкоз по-сериозни са проблемите.

Намали цигарите... или напряко ги спирай.
Университетът от Кентъки е открил, че пушачите нормално правят оценка своя сексуален акт като 5-ца, до момента в който не пушачите умерено се слагат като 9-ка по десетобалната. Цигарите нормално водят до импотентност и удрят размера и силата на ерекцията. В проучване на пушачи се открило, че точно размерът е бил самоуверено сведен от всичкото пушене. Други потърпевши детайли са кръвоносни съдове и тъкънта на пениса.

Кафето
Макар и мнозина да считат, че кафето е отговорно за всичко, учените от Тексас и Хюстън се кълнат, че черното кафе е най-хубавото решение. Наблюденията им са потвърдили, че 2-3 чаши кафе дневно могат да понижат възможностите за еректилна дисфункция. Да не приказваме, че с 2-3 чаши кафе ще можете да бъдете надалеч по-продуктивни за правенето и на други нелепости.

Шкембето... първи зложелател на ерекцията.
Твърденията за огромния камък и рибата са съществено пресилени, а съгласно множеството, наднорменото тегло е обвързвано най-често с диабет. Поддържането на добра фигура разрешава надалеч по-щастливи мигове в спалнята или с pornhub, което предпочетете първо. Та понижи бирите, спортувай и най-после посрещне булките на плажа като Хан Аспарух - с копие в ръка!

Никакви коли
Започни да вървиш колкото се може повече и най-малко по 3 километра дневно. Д-р Голдщайн счита, че пешеходците са от хората, които не вървят при уролог. За лекар Гарабет не се загатва в проучването. Ако не обичате да ходите, тогава се фокусирайте върху 20 минути кардио или 30 минути повдигане на тежести, това разполага със същия резултат. Причината е, че по този начин ще съумеете да отпушите всички артерии, в това число и виновните за пълненето на половия орган. Колкото повече извършения има, толкоз по-добри са и възможностите за чисти артерии.

Прозяване
Странно, само че тялото не се интересува от метода за набиране на азотен оксид. Ако се прозявате, той се отделя в мозъка и посредством невроните може да стартира да управлява устата и да провокира прозяване или да изпрати оксида през гръбначния дирек до кръвоносните съдове, които хранят пениса. Понякога се случват и двете по едно и също време, та не спирайте да се прозявате. Колкото повече се прозяваш, толкоз повече оксид за героя.

Сън
Всичко, което става, в миналото би трябвало и да пада, най-вече в леглото. Учените са пресметнали, че човек може да има сред 3 и 5 дълги ерекции през нощта и най-често регистрира това с обстоятелството, че би трябвало да отиде до тоалетната към 4 сутринта. Освен като уязвимост, употребена неведнъж от дамите, би трябвало да кажем, че това също по този начин се счита и за позитивен резултат. Теоретично видяно, колкото повече нощни ерекции имаш, толкоз по-еластична е тъканта. А същата е извънредно значима за здравината на ескалибур.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР