Господ ме спаси и благодарение на Него съм жив!“ -

...
Господ ме спаси и благодарение на Него съм жив!“ -
Коментари Харесай

Динко Вълев: Господ ме спаси и благодарение на Него съм жив!

„ Господ ме избави и с помощта на Него съм жив! “ - съобщи пред „ Телеграф “ Динко Вълев.

Ловецът на бежанци, както е прочут любимецът на народа, пострада при рискова интервенция по изтеглянето на цистерна в Девня.

Рокади

„ Даваха ми единствено 20% късмет да оцелея, а 80% бяха за съдбовен край. Беше ми доста мъчно. Но аз съм набожен човек. Благодарение на Господ съм жив “, разясни пред „ Телеграф “ Динко.

Преди това той пусна в обществените мрежи малко видео по какъв начин към този момент е излязъл от болничното заведение и се е подстригал. Ясно е, че още се оправя, само че нещата вървят в позитивна посока. Динко отсече: „ Няма да остана неработоспособен! Не знам кой го написа това. Защо желаят хората да бъдат тъжни, да им се случва неприятно, а? Аз съм здрав! Да, имах малко рокади в живота си през предходната седмица, само че съм мощен човек и ще се оправя! Ако беше някой различен на мое място, да си е отпътувал. Много хора ме поддържаха, помогнаха ми, само че няма да изтъквам имена. Благодаря ви откровено! “.

Помощ

Миналата седмица при акция по евакуиране на аварирала цистерна в региона на Девня фамозният ловджия на бежанци пострада. Тогава бе откаран в МБАЛ „ Св. Анна “ във Варна, където влезе в шокова зала. После бе изместен с хеликоптер до „ Пирогов “ в София. Динко Вълев се възвръща бързо и към този момент се усеща добре, което показва персонално пред „ Телеграф “ и в обществените мрежи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР