„Господ е дупничанин” бяха думите, с които Венета Костова влезе

...
„Господ е дупничанин” бяха думите, с които Венета Костова влезе
Коментари Харесай

Венета от Ергенът скандализира с поведението си в ефир

„ Господ е дупничанин” бяха думите, с които Венета Костова влезе в шоуто, с цел да се бори за сърцето на Виктор Стоянов. Тя бе една от най-интересните облици в имението на „ Ергенът” – пряма, занимателна, душата на компанията. Венета в никакъв случай не е крила, че има афинитет към алкохола и много постоянно протяга ръка към чашката. Снощи за следващ път успяхме да сме очевидци от „ първа ръка” на пристрастеността ѝ към напитките с градус.

След отпадането от риалити формата, Венета гостува в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. Определено не може да се каже, че присъединяване ѝ мина безпрепятствено. Дори в противен случай! Зрителите не можаха да повярват на очите си, а самият Николаос беше подложен в много сконфузна обстановка. Видимо подпийналата Венета се опита да смъкна Николаос по жесток метод. И въпреки първоначално всичко да стартира на смешка, Венета не спря с напористите си опити, написа iwoman.bg.

Hиĸo видимo ce пpитecни oт настъпателното държание нa Beнeтa, нo пo вcичĸo изглeждaшe, чe тя нe гo пpaви caмo зa шoyтo, a нaиcтинa иcĸa дa пpaви ceĸc c нeгo в eфиp. Лeĸoвaтoтo ѝ поведение възмyти зpитeлитe, които го дефинираха като „ цялостна излагация”.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР