Господ да я съди тази Ирина Аткова! Аз съм християнка

...
Господ да я съди тази Ирина Аткова! Аз съм християнка
Коментари Харесай

Богдана Карадочева за скандалната банкерка, която я завлече с много пари: Господ ще я съди!

„ Господ да я съди тази Ирина Аткова! Аз съм християнка и знам, че човек не трябва да желае неприятното другиму, доста болежка ми аргументи тази жена. И считам, че ще си заплати по един или различен метод. Но няма да съм аз тази, която ще отмъщава и ще приказва всякакви обидни думи, има божество, Видовден. “

Това показа огромната естрадна звезда Богдана Карадочева, когато разбра, че Интерпол е спрял да търси измамницата, която с изключение на нея завлече с доста пари и футболиста национал Мартин Петров. Аткова към този момент не се търси с алена бюлетина от Интерпол, както бе до неотдавна, вижда се от уеб страницата на интернационалната организация.

Банкерката потъна вдън земя дружно с парите на Богдана през 2017 година, а отмъщение и до момента няма. За абсурда с певицата писа „ България Днес “. Той се разиграва през 2016 година, когато банката, в която Карадочева има пари, назначава Ирина за нейна персонална банкерка. Хитрата служителка стартира да се обажда постоянно другарски както на Богдана, по този начин и на Мартин Петров. При една от срещите си тя предлага на изпълнителката да си изтегли парите, които държи в сметката си, с цел да може да ги „ удвои “. Без да се съмнява в казаното от служителката, Богдана се доверява и изтегля спестяванията си. Дава ги на Аткова, като към парите включва и известна сума от брат си.

Измамницата твърди, че е вложила всички средства във финансова къща. По сходна скица е подведен и Мартин Петров. През август, 2017 година мошеничката стопира да подвига телефона на Карадочева и Мартин Петров и се изпарява. Напуска и банката, в която работи. Богдана схваща, че е излъгана, когато й се обаждат от финансовата къща и й споделят, че не познават Ирина.

„ Нямаше по какъв начин да й заведа дело, тъй като документите не бяха у мен, това бе персонална сделка. Много ме заболя и още ме боли, тъй като сумата, с която „ влязох “, не бе дребна “, показа още Богдана. Измаменият Петров се разделил с 4 милиона отново по същата скица.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР