Горящи контейнери за смет подпалиха паркиран до тях лек автомобил

...
Горящи контейнери за смет подпалиха паркиран до тях лек автомобил
Коментари Харесай

Горящи контейнери подпалиха лека кола

Горящи контейнери за боклук подпалиха паркиран до тях лек автомобил в Пловдив. Огненинцидент е станал тази нощ в „ Кършияка “. В Трето районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане по отношение на пожара с материални вреди.

Сигналът за огъня е бил получен към 2.40 часа на тел. 112. Оказало се, че на ул. „ Зайчар “ в пламъци били обхванати три контейнера за битови боклуци, като огънят засегнал задната част на паркирана наоколо лека кола. На местопроизшествието е осъществен оглед. Предприети са дейности за изясняване на аргументите и събитията към запалването.

Малко преди 3 часа през вчерашния ден пък на тел. 112 постъпила информация за пламнал автомобил в частен парцел в източна промишлена зона на Асеновград. На място са изпратени екипи на пожарната и полицията. Установено е, че вследствие на пожара изцяло изгоряло БМВ, употребено от 51-годишен мъж. От първичния оглед няма данни за предумисъл. Причините за появяването на огъня се обясняват от проверяващ служител на реда в районното ръководство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР