Горският човек, от 8 години без адрес, без документи и

...
Горският човек, от 8 години без адрес, без документи и
Коментари Харесай

Убиецът Росен ликвидирал първо Кети, обикалял в Къщата на...

Горският човек, от 8 години без адрес, без документи и месторабота, с три присъди – това е хитрият Росен Ангелов, упрекнат от прокуратурата в шесторното ликвидиране в Нови Искър при рисков рецидив. 56-годишният мъж се е укрил преди произнасянето на последната му присъда. В момента е разследван и за блудничество.

Мащабната интервенция по издирването му продължава – Росен Ангелов е остроумен, въоръжен и рисков. В акцията в Искърското дефиле се включиха военни бронирани машини, както и баретите, заяви bTV.

Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране, това се потвърждава с ДНК и материални доказателства. Той е работил самичък и не е имал съучастници. Ангелов към момента се търси. Това съобщи на брифинг шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Разследването е открило, че търсеният и една от жертвите – Кети Кюхова са били в интимна връзка шест месеца преди убийствата и той е познавал нейното всекидневие.

На 31 декември към 19 ч. Ангелов намира Кюхова в местността, където тя разхожда кучето си. Убива я с три изстрела в гърба. Заради дългото ѝ неявяване Неделчо, друга от жертвите, търси помощ по телефона от сина си и Георги се прибира вкъщи, а килърът сменя облеклата си и отива в къщата на фамилията.

Първи са убити Неделчо, Георги, както и майката на Кети Кюхова. Нанси и приятелят ѝ Боби се качват на втория етаж на къщата, където се пробват да се скрият, само че не съумяват. Росен е обикалял една по една стаите, с цел да ликвидира всеки, който му се изпречи на пътя. Има разрушени порти, а от експертизите проличава, че част от жертвите са създали опити за опозиция.

Личи и че килърът е опитал да прикрие следи, като даже е събрал част от гилзите. Всяка от жертвите е простреляна няколко пъти, в това число с надзорен изстрел в главата. Пистолетът, с който е стреляно, е един и още не е открит. Оказва се още, че Росен Ангелов е изключително рисков, тъй като при обиска на къщата, в която той се е укривал, а и евентуално се е самонастанил, са открити елементи от гранати.На двора във вилата Росен Ангелов е упражнявал пукотевица. Направил е и спонтанна фитнес площадка, заяви bTV.

Той е определян като човек, който рядко се е задържал на едно място, без собствености, без документи. Затова е извънредно мъчно да бъде открит. Още повече, че регионът към село Луково е много мъчно наличен, къщите са разхвърляни по хълмовете на височина, доста от тях също се необитаеми и е евентуално той да се укрива в някоя от тях, което затруднява в допълнение проверяващите в тяхната акция.

Категорично е доказано, че Ангелов не е имал съизвършител, само че за сметка на това има три присъди - за кражба, обезчестяване, като последната присъда е от 2009-та и е задочна. От тогава действително той се търси.

Местните настояват, че не го познават и не са разговаряли в никакъв случай с него. Появявал се е там понякога през последните 10 години. Имало клюки, че води в къщата дребни девойки.

Близки на Росен Ангелов го разказват като „ тиха вода”.

тагове Росен Ангелов Кети Кюхова шесторно убийствно Нови Искър  Убиецът Росен ликвидирал първо Кети, обикалял в Къщата на ужасите ОБЗОР
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР