Горски служители са бил залети с бензин, след като спрели

...
Горски служители са бил залети с бензин, след като спрели
Коментари Харесай

Бракониер опита да фламбира лесничеи

Горски чиновници са бил залети с бензин, откакто спрели за инспекция бус цялостен с дървесина. Отсечените дърва били немаркирани и без превозен билет. Инцидентът е станал в село Церецел, Своге.

„ Спряхме за инспекция автомобил, който транспортира противозаконна дървесина. Установихме, че няма превозен документи и няма контролна марка. Водачът извади туба с бензин и стартира да полива предната седалка, поля и нас. Наложи се да го задържим, до момента в който пристигна Министерство на вътрешните работи “, споделя горският контрольор Валентин Найденов пред Би Ти Ви.

„ Наложи се да вземем запалката от ръката му и да му сложим белезници “, добави Христо Владимиров от Регионална дирекция по горите.

„ Веднага след приемането на отчета той е изпратен до районната прокуратура, с цел да стартира следствие “, изясни пък Николай Николов, шеф на РДГ-София.

От началото на годината за осъществени над 20 хиляди инспекции в горите от районната ревизия. Съставените актове са 550, като са арестувани 43 транспортни средства с 1500 кубика дървесина, уточни Николов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР