Горски инспектори от Регионалната дирекция по горите - Русе и

...
Горски инспектори от Регионалната дирекция по горите - Русе и
Коментари Харесай

Проверяват колите, които превозват дървесина за Румъния

Горски инспектори от Регионалната дирекция по горите - Русе и Митница - Русе ревизират коли за законния генезис на превозената за Република Румъния дървесина, оповестиха от Изпълнителната организация по горите.

На граничните контролно-пропускателни пунктове Русе, Силистра и Кайнарджа за последните 10 дни са тествани 50 автомобила. Съставени са 5 акта по Закона за горите. Задържана е противозаконна дървесина, транспортирана от румънски жители .

Освен на Граничен контролно-пропусквателен пункт, горските инспектори са създали още 450 инспекции . Съставени са 33 акта по Закона за горите и е арестувана 10 куб. м дървесина.

Само в четвъртък при инспекции лесничеите са задържали автомобил, пренасящ 5 куб. м дървесина на разклона за село Красен, Русенско.

Задържани са и трима на територията на горското стопанство в Каракуз. Те се опитвали да превозят противозаконна дървесина от сечище с товарен камион. За двата случая на нарушителите на Закона за горите са били формирани актове за административни санкции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР