Горната камара на японския парламент одобри с мнозинство поправки в

...
Горната камара на японския парламент одобри с мнозинство поправки в
Коментари Харесай

Япония затяга санкциите срещу Русия

Горната камара на японския парламент утвърди с болшинство ремонти в законодателството на страната за стягане на икономическите наказания против Русия поради нахлуването й в Украйна. Заседанието беше излъчено онлайн на уеб страницата на Народното събрание.
По-рано тези промени към този момент бяха подкрепени от депутатите от основната долна камара. По този метод глобите бяха дефинитивно утвърдени от японския парламент.
Депутатите поддържаха решението за изменение на закона за валутния продан, в това число в региона на криптовалутите. Японските закони за продан на валута изискват от банките да удостоверяват, че получателят на паричните преводи не е подложен на наказания. Това обаче не се отнасяше за сдруженията за криптовалути. След измененията ограниченията ще се ползват и за тези компании.
Японският парламент поддържа краткотрайно нарастване на митата. Става въпрос за увеличение на митата върху вноса на дървен материал от 4,8% на 8%, на сьомга и хайвер - от 3.5% на 5% и на раци - от 4% на 6%. Мерките за увеличение на митата ще бъдат в действие най-малко до април идната година.
Японското министерство на финансите оцени общото нарастване на митата върху вноса от Русия на над 30.3 млн. $. В същото време главните съветски експортни артикули - нефт, полутечен природен газ и цветни метали, към момента няма да бъдат облагани с мита.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР