Горна Оряховица. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на

...
Горна Оряховица. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов присъства на празника на горнооряховския суджук

Горна Оряховица. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов участва на празника на горнооряховския суджук. Уникалното кулинарно ревю се организира за поредна година в Горна Оряховица. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Заедно с Цветанов бяха кметът на Велико Търново Даниел Панов, народните представители от ГЕРБ-Велико Търново Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, регионалният шеф проф. Любомира Попова, домакинът на събитието и кмет на града Добромир Добрев, заместник-областният шеф Детелина Борисова и кметът на Лясковец Ивелина Гецова.
„ Традиционният за района горнооряховски суджук е една от първите предпазени географски марки у нас – нещо, което успяхме да реализираме в първия мандат на ГЕРБ. Географското систематизиране на сходни артикули е наша еднаквост и популяризирането на тази марка води до още по-голяма известност на района и превръщането му в добра туристическа дестинация “, уточни Цветан Цветанов.
Заместник-председателят на ГЕРБ поздрави кмета Добрев за това, че през годините съхранява тази традиция, трансформирала се в емблема на Горна Оряховица. „ С работата си, екипа си и поддръжката, която има от общинските съветници и държавното управление, дружно с европейската взаимност, кметът Добрев ще развива града, с цел да става все по-хубаво и прелестно място за живеене “, безапелационен бе Цветанов. Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че към този момент са забележими и резултатите от осъществения план на стойност 5.5 млн. лева за подобряването на градската среда. „ Близо 2 милиона лв. от тях са вложени в парк „ Детски ъгъл “, който стана в действителност приказен “, посочи той.
По време на празника Цветан Цветанов имаше опцията да беседва и с десетки поданици и посетители на Горна Оряховица. По-късно той се наслаждения и на осъществяванията на локални и гостуващи самодейни сформира, чиито концерти са част от богатата културна стратегия на събитието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР