Гориво за АЕЦ “Козлодуй има за 2 години напред. Няма

...
Гориво за АЕЦ “Козлодуй има за 2 години напред. Няма
Коментари Харесай

Красимир Манов: Гориво за АЕЦ “Козлодуй” има за 2 години напред. Няма да има драми

Гориво за АЕЦ “Козлодуй ” има за 2 години напред. Няма да има драми и тук, както нямаше при газа. Енергетиката е базата на една стопанска система на една страна. Износът на електрическа енергия удвоиха приходите, с които се компенсира всичко у нас. Хората като Александър Николов внезапно търсят индулгенция. Тези хора търсят избавление, тъй като войната на Русия в Украйна демонстрира, че нещата отиват в избрана посока - Москва ще загуби.
Това съобщи в предаването “Честно казано с Люба Кулезич ” енергийният специалист Красимир Манов.
По думите му сега вървят договаряния неофициални сред Съединени американски щати и Русия кой до каква степен да отстъпи във войната. Според него Москва се опита да резервира Крим.
Манов разяснява и новината, че Национална следствена служба проверява кабинета на “Продължаваме Промяната ” поради доставката на газ от медиатори.
“Това е партенка. Договорите са подписани от “Булгаргаз ”. И министърът не може да бъде шантажиран. Има търговски закон. Нищо няма да излезе от това нещо. Хаосът и разрухата идват от служебния кабинет. Мислех, че падението не може да е по-голямо от Александър Николов, само че се оказа, че бъркам - Росен Христов е още по-голямо проваляне ”, безапелационен бе Манов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР