Гориво, измерено в няколко десетки грама, зареждаха в резервоарите на

...
Гориво, измерено в няколко десетки грама, зареждаха в резервоарите на
Коментари Харесай

Гориво за стотинки заредиха в колите си протестиращи в Добрич

Гориво, измерено в няколко десетки грама, зареждаха в резервоарите на колите си стотици протестиращи против високите цени на бензина и дизела в Добрич, съобщи кореспондентът на .
Поредният митинг против скъпите горива мина ексцентрично. След обиколка по един от главните булеварди на града, колите „ превзеха “ бензиностанциите. Те всеобщо заредиха против 20–30 стотинки. Единици бяха тези, които сложиха бензин за лев.

„ Караме с гориво на висока цена, само че с ниско качество. Автосервизите са цялостни с коли поради ремонт на моторите, за което виновност имат некачествените горива “, стимулират решението си за митинга водачи. Искат да се движат „ по европейски пътища, а горивото да е с европейско качество “.

Относно предлагането за въвеждане на системата бонус-малус, водачите са безапелационни, че не е обикновено някой да носи отговорност за нарушаванията на различен.
Те упорстват още Комисията за защита на конкуренцията да си свърши работата и да се обясни има ли картел за горивата. Според участници в митинга картел сигурно съществува и това ясно се вижда от цените на бензиностанциите в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР