Горивата и йодните хапчета станаха новата тоалетна хартия за всички

...
Горивата и йодните хапчета станаха новата тоалетна хартия за всички
Коментари Харесай

TV гафове в праймтайм: Големите издънки на едни от най-известните българи

Горивата и йодните хапчета станаха новата тоалетна хартия за всички тези, които имат вяра сляпо в онлайн слуховете, а Сано " сцепи мрака " с имитацията си на Гери-Никол в " Като две капки вода ". Ето това са двете топ смешни събития, които разклатиха родния интернет през седмицата.

Ето за какво взехме решение да напомним дребна част от най-безумните гафове от праймтайм моментите в родната телевизия.

5. Лора Караджова е шах и мат 

Пийнала и тоталон несъответстваща – такава беше Лорчето при напускането си на " Маскираният артист ". Че Краджова обича чашката, е известно от дълго време, само че изцепката ѝ в народен ефир е скъпа и няма по какъв начин да не я напомним.

Виж още: Излагане онлайн: Поп-фолк певиците, които не могат да пеят без плейбек

4. Пияната София Джамджиева

Миналата година тя водеше новогодишната стратегия на една чалга телевизия. В ефир София беше толкоз пияна, че държанието ѝ разсъни всеобща вълна от насмешки и мемета. Е, София се оправда, че въобще не е била пияна, а била в роля, тъй като е актриса. 

3. Софи Маринова като Тита

Софи е толкоз непринудена, сладка и естествена, че всичко ѝ е простено. Такъв колосален гений обаче не може да се оправи елементарно с модифициран и много неуверен глас (дори на запис). Тита не свети с вокалните умения на Софи, само че имитацията на Маринова в Капките е просто... именита и счупи всички от смях.

Виж още: Когато си на Бали, само че първо си инфлуенсър: Сами Хосни и приятелката му заляха Instagram с екзотика 

2. Сашо Марков

Репортерът на Българска национална телевизия не е прочут с нещо скандално и непристойно, само че бе уловен инцидентно от камерата да си изпуска нервите. Причината – маската, поради която му се изпотяват очилата. Александър се изпусна, само че без да допусна, че още се чува в ефир. Ето и клипчето, което го направи меме звезда за секунди:

1. Сано

Черешката на тортата е Саното... Неговата реплика на Яката дупара не е надалеч от истината. Гери-Никол непрекъснато предизвика и демонстрира дупара, гърди и други елементи от тялото си. Е, не е показвала в никакъв случай напълно гърдите си, само че Саното направи показно и взриви публиката.

Изображение: https://www.facebook.com/2kapki.voda 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР