Горива има достатъчно, базите са пълни, доставките на нефт на

...
Горива има достатъчно, базите са пълни, доставките на нефт на
Коментари Харесай

Лукойл: Горива има достатъчно, не се презапасявайте

Горива има задоволително, базите са цялостни, доставките на петрол на са спирани и рафинерията в Бургас работи на цялостен потенциал. Това твърдят от " Лукойл България " пред " 24 часа ". По-рано пред бензиностанциите в цялата страна се извиха опашки поради клюки, че ще има дефицит. Няма такава заплаха, зареждане ще има и в почивния 3 март, не е належащо хората да се запасяват, безапелационни са от рафинерията. В пост във фейсбук министър председателят Кирил Петков заяви, че два танкера с петрол са почнали да разтоварват в сряда през нощта и зареждането на рафинерията върви по график.

" Гориво има и няма никакъв късмет да спре или да свърши ", акцентира Петков в своя обява в обществената мрежа. Той посочи, че в сряда един танкер е разтоварил и се чакат още два танкера за разтоварване в " Лукойл ". Петков добавя, че ще призове Комисията за защита на конкуренцията да извърши инспекция на това кой и по какъв начин спекулира с цените.

" Българският пазар е гарантиран, рафинерията работи на добра натовареност, бих споделил дори върхова, складовете са заредени. Всички са добре пристигнали, всички ще бъдат обслужени в утрешния ден ", сподели по Би Ти Ви Живодар Терзиев, ръководител на Българската петролна и газова асоциация.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР