Гори върха на съдебната система. Ще изгорят големи хора. Въпросът

...
Гори върха на съдебната система. Ще изгорят големи хора. Въпросът
Коментари Харесай

Николай Стайков: Осемте джуджета не е просто спор, това е престъпна мрежа

Гори върха на правосъдната система. Ще изгорят огромни хора. Въпросът е какъв брой от тях ще изгорят и кои ще останат. Желанието на статуквото и това, което виждаме във Висш съдебен съвет е да се продължи напред по остарелия метод, който изгорен, изгорен. Това съобщи в предаването ЕвроДиков Николай Стайков от Антикорупционния фонд.

" Със сигурност има връзка с това, което става в Съдебната система. Интервютата с Любена Петрова потвърдиха, че " Осемте джуджета " не е просто един спор, а това е една незаконна мрежа, която стига до върховете на Прокуратурата и Следствието. Въпросът е не дали я има а до каква степен стига. Любена Петрова назовава Кристиян Христов, момчето за всичко на Петьо Еврото. Той пък я назовава " шефката ". Иван Гешев и Борислав Сарафов се упрекваха предходната седмица кой е ходил по малко в " Осемте джуджета ". Това е верификация, че такава скица съществува и да забележим институциите какво ще създадат ",отбеляза Стайков.

Той описа, че сега, в който са създали анонса, че на идващия ден ще разгласяват изявлението, се появи, като контра реакция намарението на Кристиан Христво да даде конференция с противоположните изказвания.

" Когато разбрах, че ще има такава конференция незабавно звъннах на Кристиян. Говорихме. Обеща да пристигна, само че както виждаме беше арестувана и по-късно на телефона няма никакъв отговор. Ние сме единствено една организация. Ако го извика Висш съдебен съвет, Парламентарната комисияили Прокуратурата там няма не желая ", добави Стайков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР