Горещо ли е в кухнята на Ада ще научите в

...
Горещо ли е в кухнята на Ада ще научите в
Коментари Харесай

Станислав: В очите на Шеф Ангелов открих своя втори баща

Горещо ли е в кухнята на Ада ще научите в най-новия епизод на The Voice Cast, в който гостува Станислав - спечелилият в сезон 5 на паметното кулинарно предаване. Той приказва намерено за провокациите, страстите, другарствата по време и след предаването. Разкрива за несигурността при влизането му, за подозренията в качествата си и за насъбраната убеденост след претърпяното. Разказа за първата си среща с кулинарията, от къде е тръгнал и за пътя, който е извървял.

Следи с интерес новия сезон и се вълнува с новите участници и чака с неспокойствие да се запознае с тях от близко. Каза, че готварството е необятна материя, която човек не би могъл да изучи в границите на един живот, тъй като има непрекъснати нововъведения и се постанова шеф-готвачите непрестанно да четат и обогатяват своите познания. Какво е научил за себе си и за кулинарията след присъединяване в “Hell’s Kitchen ” можете да чуете в епизода.
 Станислав The Voice Cast
В епизода ще научите още за неговите тинейджърски години, обичани занимания, по какъв начин прекарва свободното си време и с кого, както и за задачите, които си е сложил през новата година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР