Горещо е! Наоколо има кипариси и хвойна, чува се рев

...
Горещо е! Наоколо има кипариси и хвойна, чува се рев
Коментари Харесай

Sofia Ring Mall пренася посетителите си в праисторически времена

Горещо е! Наоколо има кипариси и хвойна, чува се плач на непознати животни. Та те звучат... някак праисторически. В този миг виждате нещо голямо. Налага се да извиете вратовете си нагоре, с цел да го видите. Не, няма смешка, това е... брахиозавър!
Всъщност не се намирате във филм, нито сте попаднали в дупка във времето, а сте в Sofia Ring Mall, където от 1 август насам се организира интерактивно ревю на динозаври, динозавърски яйца и фосили. Вече от съвсем две седмици ревюто се радва на голям интерес от деца и възрастни.
Специални гидове развеждат посетителите из средата, която припомня онази ера от живота на земята, когато континентът е бил единствено един, а върху днешните квартали са бродели извънредно големи животни.
Посетителите се срещат с разнообразни типове динозаври: със свирепия и образован велосираптор, гигантския тревопасен брахиозавър и чудовището на всички времена - страховитият тиранозавър Рекс. Децата обогатяват знанията си за динозаврите, които са добили от енциклопедиите, а родителите ги съпровождат в незабравимото странствуване в далечното минало и също научават по нещо ново.
Може да се потопите в магическото минало на колосите, населявали Земята доста преди човешкият жанр да я трансформира в собствен дом, от понеделник до петък сред 13 и 21ч. и през уикенда сред 10 и 21ч.
Цените на билетите за интерактивното ревю са по 10 лева за индивидуален билет и 9лв. за група от 5 или повече души, а визитата за деца под 2 години е гратис. Билети може да купите на място от касата на Fun Ring Park - етаж 1, до входа против IKEA.
Повече детайлности за интерактивното динозавърско експо ще намерите на www.sofiaring.bg.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР