Горещините са в своя апогей и всеки се опитва да

...
Горещините са в своя апогей и всеки се опитва да
Коментари Харесай

Планината – подходящо място за семейна почивка в горещините

Горещините са в своя разцвет и всеки се пробва да откри хладина. Ако почивката Ви край морето към този момент е отминала, е време да планирате своите нови, фамилни завършения в планината!

    Съветваме Ви да планувате едно планинско фамилно бягство преди началото на образователната година, с цел да накарате децата Ви да се влюбят в природата!

    Когато планираме своите почивки, най-трудно съумяваме да открием салдото сред детското благополучие и спокойствието за родителите.

    Имаме отлично предложение за Вас, което сигурно ще отговори на упованията Ви!

    Разположен в подножието на връх Мальовица, красивият курорт Мальовица дава нужното успокоение, с цел да постигнете цялостен релакс. Родителите могат да се насладят на чисто новия релакс център, предлагащ разнородни спа процедури. За децата пък има занимания навън, които ще ги накарат изцяло да не помнят за електронните устройства и да се насладят оптимално на времето си измежду природата. Семейно можете да поплувате в чисто новия басейн или да се спуснете по пистата за тубинг.

    В последните години Мальовица се трансформира в желан планински курорт, освен през зимата, а и през лятото с помощта на многочислените туристически пътеки.

    Много лекари поучават, че в случай че сменяем морския въздух незабавно с планински, си подсигуряваме добър имунитет през зимата.

    Разположен в сърцето на курорта, хотел Мальовица е отличният избор за отмора на цялото семейство на мира и измежду красива природа.

    Уютен и грациозен, със личен паркинг, предлагащ просторни стаи и жилища с невероятна панорама, хотел Мальовица дава всички улеснения, присъщи за съвременен хотел.

    Хотел Мальовица предлага първокласно меню, направено от екип професионални готвачи. Храната се подготвя от пресни сезонни артикули от локални производители.

    Пътувайте, трупайте спомените и се отдайте на положителни страсти през лятото и зимата в хотел Мальовица!
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР