Горещи страсти, изобилие от кулинарен талант и вълнуващи истории на

...
Горещи страсти, изобилие от кулинарен талант и вълнуващи истории на
Коментари Харесай

21 кулинарни таланти влизат в MasterChef България

Горещи пристрастености, обилие от кулинарен гений и вълнуващи истории на най-хубавите хоби- готвачи в България, които желаят да станат експерти, ще завладеятефира от 26 февруари в 21:00 часа, когато стартира новият, четвърти сезон на MasterChef по bTV.

Сред новите 21 гладиатори, които ще се борят за високата оценка на звездното жури Андре Токев, Лео Бианки и Петър Михалчев всеки понеделник и вторник в ефира на най-гледаната телевизия, са хора с разнородни специалности, опит в чужбина и разнородни ползи. Почитателите на положителния усет ще се насладят на кулинарните умения на учител по национални танци, някогашен боен и участник в голям брой задачи,  геолог, готвил за нашите учени в Антарктида, екзотична маникюристка, както и дама, разкрила любовта към храната след тежка трансплантация. В оспорваната конкуренция ще се включат и 30-годишен правист с впечатляваща физика и бизнес за „ доста пари “, брачна половинка на милионер, която владее 3 езика и е обиколила света, пожарникар от Бургас с усет към японска кухня, най-голямата сестра в семейство с 6 деца и други любопитни герои на нашето време. Само един от тях ще заслужи купата MasterChef, премията от 100 000 лв. и курс в най-престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu в Лондон.

„ MasterChef България е емблематично предаване на bTV, което промени отношението на феновете към качествената и здравословна кухня. Горди сме, че въодушевяваме и останалите да развиват този ефирен род. Този сезон е по-динамичен, с повече пристрастеност и страст от всичко, което сме видели до момента “, разяснява Маргарита Александрова, шеф „ Програма “ на bTV Media Group.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР