Горещи подробности около смъртта на шефа на казанлъшкия КАТ СНИМКИ

...
Горещи подробности около смъртта на шефа на казанлъшкия КАТ СНИМКИ
Коментари Харесай

Вижте какво откриха до трупа на шефа на КАТ

Горещи детайлности към гибелта на шефа на казанлъшкия КАТ СНИМКИ

Близо 10 000 лв. и противозаконен револвер са открити край натрупа на шефа на КАТ - Казанлък Тодор Николов.

Същевременно от Районната прокуратура в Казанлък оповестиха, че следствието за гибелта на Николов е по член 127 алинея 1 от Наказателния кодекс – който, по какъвто и да е метод, подкрепи или склони другиго към самоубийство и последва такова.

Припомяме, че трупът на Тодор Николов бе открит през вчерашния ден към 13.00 ч. в гориста околност сред село Бузовград и язовир " Копринка ". По думите на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Георги Хаджиев гибелта е настъпила 38 часа преди тялото да бъде намерено.

Парите са били изхвърлени в близка крайпътна канавка. Мъртвият е държал в ръката си служебния револвер " Макаров ".

Лекари от правосъдна медицина потвърдиха версията на проверяващите, че причина за гибелта е огнестрелна рана в дясното слепоочие.

" Намирането на пари към самоубил се човек, това е някаква индикация за корупционни практики. Ние сме длъжни да създадем следствието и ще го създадем. В районната прокуратура на този стадий не са постъпвали някакви съответни сигнали против този човек ", съобщи БНР.

От правосъдна медицина отхвърлиха да оповестят дали Тодор Николов е страдал от нелечимо заболяване, което вероятно би могло да бъде причина за съдбовното му решение.

Основната версия, по която не престават да проверяват гибелта му остава самоубийство.

Втори оглед се прави през днешния ден на мястото, където през вчерашния ден той беше открит мъртъв, прострелян в персоналния си автомобил край село Бузовград.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР