Горещата Емили Ратайковски, чиито сексапил не оставя нито един мъж

...
Горещата Емили Ратайковски, чиито сексапил не оставя нито един мъж
Коментари Харесай

Емили Ратайковски все така провокативна в очакване на първото си дете

Горещата Емили Ратайковски, чиито съблазън не оставя нито един мъж апатичен, преди часове разгласи пред своите над 26 милиона почитатели в Инстаграм, че чака първото си дете. И преди да се запитате дали това значи, че американката от полски генезис най-сетне е решила да се кротне, откакто даже брачното венчило не съумя да обуздае провокативната ѝ природа и да я накара да улегне, бързаме да ви кажем, че тя продължава да бъде все по този начин предизвикателна, въпреки и бременна, написа dir.bg.

Брюнетката, която е брачна половинка на милионера и кино продуцент Себастиан Беър-МакКлард, заяви хубавата новина по впечатляващ метод. Тя показа в акаунта си цифрова корица на последния брой на сп. " Vogue ", която краси. На фрагментите звездата от кино лентата " Крадец и лъжец " театралничи по нежна сатенена нощница с тънки презрамки и V-образно дантелено деколте. В началото камерата снима непосредствен проект на лицето ѝ, а след това гладко се отдалечава, показвайки заобления ѝ стомах, който тя нежно обгръща с ръце.

A post shared by (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:03pm PDT

" Благодарна и наедряваща ", гласи посланието към поста ѝ, който незабавно бе коментиран от известните ѝ приятелки Приянка Чопра, Кендъл Дженър, Хейли Бийбър, София Ричи, Кортни Кардашиян и така нататък

Час по-късно обаче, Ратайковски качи още едно видео с подбрани мигове от своята бременност до този миг. В него, типично в собствен жанр, моделът и актриса захвърля настрани както задръжките, по този начин и облеклата си, появявайки се на няколко пъти пред обектива чисто гола.

A post shared by (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:04pm PDT

Пред стилната библия хубавицата признава, че с половинката ѝ не желаят да разкрият пола на бебето си, само че имат намерение да го отгледат по " напредничав метод ".

" Когато със брачна половинка ми кажем на другари, че чакаме дете, първият въпрос след поздравленията е: " Знаете ли какво желаете да бъде то? " Ние обаче отговаряме, че не желаем да знаем пола му, до момента в който не навърши 18 година и не ни уведоми ", майтапи се тя.

В изявлението си Емили изяснява, че в действителност избира да отгледа детето си с колкото се може по-малко джендър стандарти.

" Не ми харесва фактът, че хората изпитват предразсъдъци към всеки пол. Искам детето ми единствено да откри мястото си в света, само че ясно осъзнавам, че то ще се сблъска с тези предубеждения преди да проговори... Даже преди да се роди! Истината е, че надалеч по-важно е не " какво ", а " кой " пораства в утробата ми. Какъв човек ще бъде? На кого ще станем родители? Как ще промени живота ни? ", признава тя.

Емили описа, че като ранна възраст постоянно си е представяла, че някой ден ще има щерка.

" Спомням си по какъв начин играех с кукли, представяйки си по какъв начин ще бъда най-хубава другарка със своя по-малка версия. Сега обаче не съм толкоз сигурна... Защото до момента в никакъв случай не бях обмисляла опцията да имам момче ", декларира брюнетката.

Емили и Себастиан са женени от февруари 2018 година Младоженката разгласи хубавата новина посредством обява в платформата за фотосподеляне.

" Имам изненада за вас. Омъжих се през днешния ден ", написа тогава тя към фотоси на нея и брачна половинка ѝ от ритуална зала в Ню Йорк.

Сватбата им пристигна единствено няколко седмици откакто бяха видяни дружно за първи път на Свети Валентин през 2018 година Предполага се обаче, че двамата са се познавали дълго преди да имат връзка. Никой не споделя по кое време тъкмо са се срещнали, само че непосредствен до двойката твърди, че те са били в една компания от много време.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР