Гореща, сексапилна, кръшна и много талантлива. Каквото и да напишем

...
Гореща, сексапилна, кръшна и много талантлива. Каквото и да напишем
Коментари Харесай

Секси мама: ето как Шакира се сбогува с лято 2020

Гореща, сексапилна, кръшна и доста надарена. Каквото и да напишем за поп дивата Шакира, ще е малко. Вече няколко десетилетия певицата радва милионите си почитатели с доста музика и международни турнета, които се разпродават за часове. Всеки обожател на Шакира знае, че когато тя е на сцената, тя се раздава на повече от 100 %.

Същото се отнася, когато музикалната звезда си почива от шумните и претъпкани зали и игрища, на които забавлява правилните си почитатели. Последните фотоси на Шакира в профила ѝ демонстрират, че певицата се е отдала на последните летни дни, като се забавлява и отмаря на хубав тропически плаж.

Виж още:

Въпреки почивката, Шакира не е спряла да работи. Тя показа нова линия бански костюми, които тя е основала, само че с известната помощ на своя близка другарка.

Изпълнителката сподели неповторим бански, направен особено за нея от приятелката й, която се споделя Бего.Дизайнер е самата изпълнителка, която сподели, че постоянно би трябвало да основава собствен бански за лятото, пишат от DarikNews.

За новия си бански тя избра гальовен виолетов цвят. Попдивата обожава летните дни, които минават на плажа.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР