Горещ сватбен сезон ще имаме това лято, а първите сватби

...
Горещ сватбен сезон ще имаме това лято, а първите сватби
Коментари Харесай

Сватбен сезон: Веселин Калановски омъжва щерка, Атанас Атанасов – кумува!

Горещ брачен сезон ще имаме това лято, а първите сватби към този момент са факт. Веселин Калановски омъжи щерка си, а професор Атанас Атанасов стана кум на сватбата на свои другари, научи HotArena .

Професорът от НАТФИЗ влезе на разположение в църквата с булката, като кум на бракосъчетанието на Мария Дипчикова и Христо. Той кумува на двойката със брачната половинка си Десислава, щерка си Алиса и сина си Ясен.

Актьорската фамилия е повече от щастлива да приветства младоженците в Пловдив. „ Така се стартира – слънчево ”, написа Атанасов под фотосите, които показа.

Малко по-късно Веселин Калановски също показа фрагменти, само че от друга женитба — тази на щерка си Владимира. Момичето се венча за Калоян Правов, а гордият татко не можа да сдържи вълнението и насладата си от венчавката, написа „ България през днешния ден ”.

„ На добър час, деца. Детето да е младоженка, това е най-голямото благополучие ”, показа симпатичния баща, който е звезда в сериала „ Скъпи наследници ”.

Калановски, който има четири дъщери, се грижи безрезервно и за племенницата си Мина, която от две години е цялостен сирак. „ Попечителството е въпрос на морал и фамилен ангажимент, и не предстои на разискване ”, показа настойникът Калановски.

Актьорът е благополучен, че може да отгледа умерено всичките си деца. Най-доволен е обаче, че те не престават да живеят в България, като единствено най-малката учи в Германия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР