Горещ слух за нова светска двойка плъзна по време на

...
Горещ слух за нова светска двойка плъзна по време на
Коментари Харесай

Коя е най-новата скандална светка двойка

Горещ слух за нова световна двойка плъзна по време на пандемията от ковид. Mapиaн Вълев, който стана известен с ролята си на мaфиoтa Poceн Гaцoв-Куката в cepиaлa " Πoд пpиpитиe ", имaл алъш-вериш с известната някогашна гимнастичка Цветелина Стоянова, твърди " ХотАрена ". 50-годишният артист и 25 година по-младата от него прелест обаче за момента не вършат връзката си пyбличнo дocтoяниe.
Вижте тази обява в Instagram.
Човек или би трябвало да бъде произведение на изкуството, или да носи произведение на изкуството. https://tst-gems.com

Публикация, споделена от Tsvetelina Stoyanova (@malvinkamm) на Дек 29, 2019 в 8:03 PST
Вижте тази обява в Instagram.
Скъпи дами, в празничния ден за всяка жена - 8 март, всеки дамски продукт закупен от TST-GEMS ще бъде с промоционална цена от - 20 %. Пожелаваме ви благополучие и обич! Честит празник! tst-gems.com

Публикация, споделена от Tsvetelina Stoyanova (@malvinkamm) на Мар 7, 2020 в 9:53 PST

" Бях в меланхолия, само че по този начин наречена креативна. Поради обстоятелството, че креативната специалност е такава ние играем посредством душите си. Всички прочувствени рани, които си единствено нанасяне, когато играем разнообразни функции, остават в нас. Имаме доста духовни проблеми всички създатели. Темата е значима и е обвързвана с множеството от нас ", споделя Вълев, който сега се изживява като режисьор.


Новата му тръпка Цвети Стоянова го въодушевила да направи филм за нея. През 2016 година гимнастичката опита самоубийство, като за благополучие оцеля. Филмът, който по-късно Мариан прави с името " Лошо момиче ", бил точно по нейната история.
Вижте тази обява в Instagram.
Live to ride, ride to live! #livetoride

Публикация, споделена от Tsvetelina Stoyanova (@malvinkamm) на Фев 16, 2020 в 8:42 PST

Куката не отхвърля, че има алъш-вериш с някогашната националка по художествена гимнастика. Едно от последните трудове на Цвети в обществената мрежа пък е следното: " Щастието и любовта обичат тишината ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР