Горещ сигнал получи HotArena на редакционния си имейл. В него,

...
Горещ сигнал получи HotArena на редакционния си имейл. В него,
Коментари Харесай

Сигнал до HotArena: Преврат срещу Виктория Петрова в БТВ! Вижте как Гена Трайкова е искала да махне от екран гаджето на спортния министър

Горещ сигнал получи HotArena на публицистичния си имейл. В него, човек от бТВ, поискал анонимност, разкрива много пикантни детайлности към интригите в медията.

Предлагаме ви целия текст без редакторка интервенция:

Както знаете, Марина Цекова напусна Нова телевизия в посока бТВ. От малкия екран пуснаха имейл, в който обясниха по кое време ще се появи на екран. Тя обаче не се появи в уречения ден и час и до през днешния ден няма пояснение за какво.

Цекова е викната небрежно от Гена Трайкова и Венелин Петков. Искали са оптимално бързо и безшумно да сменят Виктория Петрова с нея . Колеги споделят, че даже се е спекулирало с това, че Цекова има коронавирус, с цел да се скрие и да не й вършат проблем в Нова.

Клюката се е разчула в нюзруума на бтв дни преди Марина Цекова да бъде показана и безусловно е взривила без друго напрегнатата конюнктура там. Много от новите й сътрудници не приказват с нея, а обстановката е ескалирала с махането на Венелин Петков.

За да довърши проекта си и да съблюдава ангажимента си с нея, Гена Трайкова, без да изиска позволение от новия началник на новините Хекимян, поставя в графика за идващия ден Марина като водеща. Новината е пусната към медиите съзнателно в края на работния ден от Миряна Георгиева (ПР на новините; някогашна брачна половинка на Ивайло Захариев; неуспешен претендент за народен представител на “Да, България ” и доближена на Гена и Венелин). При това - без да е стикована с директните й ръководители или с шефовете на тв. Така са сложили пред приключен факт Хекимян още в първите му часове на поста и са заложили поредна бомба в нюзрума, защото все още там има задоволително положителни и обичани водещи.

Сега се чака новото управление да в профил и Гена Трайкова, защото шефовете в Чехия са останали неприятно сюрпризирани от протичащото се. Паралелно с това самата Марина Цекова към този момент същински се опасява от възмездие. Притеснена е и за брачна половинка си, който е водещ в телевизия с варненска благосъстоятелност и може да пострада, в случай че Виктория Петрова реши да си отмъсти и впрегне връзките си.

Гена Трайкова и Миряна Георгиева се пробват да оказват помощ на Марина Цекова , само че това в тази ситуация й играе неприятна услуга. Някои към този момент я припознават като “слушалка ” на някогашния началник на новините.Хекимян се е хванал за главата, само че най-вероятно към този момент няма да вдигне Цекова на екран като водеща. Още повече, че в случай че се появи на екран в първите дни след Нова
година, тотално ще си навлече гнева и на някогашните си сътрудници в Нова, които тъкмо тогава започват новинарски канал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР