Горещ петъчен ден в парламента. Високите цени на тока и

...
Горещ петъчен ден в парламента. Високите цени на тока и
Коментари Харесай

Скандал в залата: Напрежение по закона "Магнитски" - ДПС атакува Василев


Горещ петъчен ден в Народното събрание. Високите цени на тока и фактурите, които заплащат публични институции, още веднъж предизвикаха напрежение сред ръководещи и съпротива

Финансовият министър разгласи подкрепяне през февруари, само че след резултата от инспекциите на финансовата ревизия.



Скандал в пленарната зала разпали и законът „ Магнитски “, откакто през вчерашния ден два разнообразни тричленни състава на Върховния административен съд постановиха, че елементи от българския лист със глобени компании по " Магнитски ", са оскъдни.

Скандалът в пленарната зала избухна, откакто от Движение за права и свободи упрекнаха вицепремиера, че нарушава конституцията и законите на страната със описите на министерство на финансите за компаниите по закона „ Магнитски “.

„ Въпросът ми е до Асен Василев за решението, на което се сътвориха едни черни описи, които през днешния ден съдът разгласи за противозаконни. Днес вицепремиерът разгласи, че законите не са се спазвали и е имало целенасоченост и разбирам, че има нова правдивост и нов морал, които не се основават на конституцията и законите на страната “, разяснява водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Вицепремиерът отговори, че е защитил стопанската система.

" Никакво отношение няма българската страна. Знам, че ви боли, че господин Пеевски, който стои до вас, е глобен за корупция. Българската страна няма никакво отношение, а отношението е да защищити българската стопанска система “, съобщи Асен Василев от Политическа партия.

„ Няма интернационален лист, има административна глоба по един закон, който работи в Съединени американски щати. Василев сподели, че нямало закон, който да ползват, само че при неналичието на закон - сте нарушили законите на страната “, съобщи Карадайъ.

Движение за права и свободи изнесоха данни от сигнал за злоупотреби с издаването на документи за поданство против вложения за 120 чужденци, най-вече китайци и руснаци. Сигналът е предаден на основния прокурор и ще бъде показан и в Брюксел.

Кирил Петков е изрично срещу практиката да се издават " златни паспорти " на чужденци
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР