Гордея се с вас, за това че с таланта си

...
Гордея се с вас, за това че с таланта си
Коментари Харесай

Пеевски поднесе букет на златните момичета в шахмата

" Гордея се с вас, за това че с гения си прославяте Родината. Това е голям триумф за България ", сподели Пеевски, представен от пресцентъра на Движение за права и свободи. На срещата в Народното събрание участваха първенците Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева и Белослава Кръстева, без Гергана Пейчева, която е студентка в Далас и от аерогарата при завръщането на тима непосредствено отлетя за Съединени американски щати.

Заедно с новите ни златни девойки бяха и треньорите Петър Арнаудов, Милен Василев и Георги Градев. На срещата участваха още зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов, ръководителят на Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта Небие Кабак, народните представители от Движението Ертен Анисова, Елван Гюркаш и Дженал Топалова-Яшар, прецизират от партията.

Още на идващия ден след успеха Пеевски изпрати привет на европейските шампионски и им благодари, че популяризират с гения си родината.

" Това е голям триумф за България, която с помощта на вас, за първи път е европейски първенец по шахмат за дами ", обърна се Делян Пеевски към още през вчерашния ден той в поздравлението си към шахматните кралици. Пеевски удостовери своя ангажимент да поддържа надарените български спортисти.

" Нашата работа е да оказваме помощ за основаването на най-хубави условия за вашата подготовка, а вашата работа е да побеждавате и прославяте страната ни ", съобщи той.

Снимка: Пресцентър на ДПС

Още през септември, когато Нургюл стана международна вицешампионка, Делян Пеевски се срещна с нея с татко й, като даде заричане да поддържа финансово подготовката й за надпревари.

Снимка: Пресцентър на ДПС
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР