Гордея се с теб, Григор“ – написа брюнетката след загубения

...
Гордея се с теб, Григор“ – написа брюнетката след загубения
Коментари Харесай

От раздвоение на личността ли страда: Мадалина с похвални думи за Гришо

„ Гордея се с теб, Григор “ – написа брюнетката след изгубения край на АТР 1000 в Париж. Това учуди доста почитателите й, откакто седмици наред го набеждаваше за кръшкач.

Истината е, че откогато двамата се разделиха Гришо е неукротим на корта.

„ Имам прекомерно огромна класа, с цел да приказвам за лъжци и хора, които изневеряват “, написа Мадалина на профила си. Не се спря до тук и добави: „ Стой надалеч от мен! Да, тъкмо ти, тъй като си на мястото, което заемаш и поради моя принос в живота ти! Факт! “

По този метод тя удостовери написаното в румънската преса, че  уж серия изневери на Григор са я принудили да му тръшне вратата.

Гришо от своя страна постъпи като същински благородник и се отхвърли да разяснява каквото и да било по случая.

Българският тенисист и румънската актриса бяха създали връзката си обществена, само че стопираха да се следват в обществените мрежи и изтриха всички общи фотоси.

Румънката като че ли издаде повода за раздялата, когато разгласява строи, в което написа: " Пропускането на краткотрайно развлечение поради създаване на непрекъсната непоклатимост не е загуба ".

Двамата устояха по-малко от половин година. Те изглеждаха повече от влюбени на фестивала във Венеция, където се целуваха пред камерите и обективите на папараците.

Инфо: kliuki.net

Тагове: Григор Димитров Мадалина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР