Гордея се, че в екипа ни има смели и отдадени

...
Гордея се, че в екипа ни има смели и отдадени
Коментари Харесай

Лена удари рамо на Стою Стоев: Да не съдим по външния вид

„ Гордея се, че в екипа ни има смели и отдадени младежи като Стою, които не се опасяват от отговорност, от тежка работа и от това да пазят концепцията за една по-справедлива България с персоналното си име и труд! Докато мафията е оповестила война на мафията, a зам.-прокурор дава основен прокурор на прокурор “, по този начин Лена Бориславова поздрави новоназначения началник на правната комисия Стою Стоев.

Ето какво още написа Бориславова във Facebook профила си:

Стою Стоев е част от екипа на Продължаваме Промяната през цялото време, борил се е един до друг с нас от първия ден, взел участие е интензивно във всички разисквания на законопроекти, във всички продължителни съвещания на правна комисия, във всички борби – и за закриване на профилираните съд и прокуратура, и за механизма за надзор над основния прокурор, и за отбрана от домашното принуждение и редица други. От малцината е, които познават правилника и работата на Народното събрание в дълбочината им. Нямам подозрения, че ще се оправи чудесно с новата си виновна задача, която не всеки е подготвен даже да обмисли дали да поеме! Нямам подозрение, тъй като знам по какъв начин работи.

Да, Стою е млад. Да, няма професорска купа по право. Да, бил е единствено 3 пъти депутат и член на правни комисии в едни от най-бурните, сложни и къси парламенти в новата ни история.

Да, Стою не е Дани Кирилов. Стою не е и Радомир Чолаков. Много е надалеч и от Иван Гешев, Борислав Сарафов и техните заместници.

Вместо на тези видни кадровици в правото, Стою наподобява доста повече на младия и некомпетентен Никола Минчев, Мирослав Иванов, Петър Кьосев, Васил Пандов, Петър Куленски, Васил Стефанов, Димитър Гочев и Милен Матеев.

Поколенията се менят. Време е и обществото да се промени и да осъжда хората за делата им, а не за външния им тип и възрастта им.

Етикети: Лена БориславоваСтою Стоев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР