Гордея се, че съм българин, гордея се, че съм лидер

...
Гордея се, че съм българин, гордея се, че съм лидер
Коментари Харесай

Каракачанов проговори за терасите на апартамента му и дали знае ли за нов "Костинброд"

Гордея се, че съм българин, гордея се, че съм водач на Вътрешна македонска революционна организация, че съм министър на защитата и макар рязането има още дух в офицерите и бойците. В политиката няма от какво да се срамя. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

"1000 лева е добра минимална заплата ", уточни той.

На въпрос кой от други листи получава неговото утвърждение, Каракачанов уточни Славчо Атанасов от НФСБ. "За страдание той няма да влезе в Народното събрание ", сподели Каракачанов.

В предишното Славчо Атанасов беше заместител на Каракачанов във Вътрешна македонска революционна организация, по-късно сред тях избухна скандал и Атанасов напусна Вътрешна македонска революционна организация като сътвори организацията ВМРО-НИЕ€ На въпрос за предизвестието на Бойко Борисов, че следва нов Костинброд Каракачанов сподели, че няма съответна информация за сходна обстановка. "Тази еврокампания е цялостна с компромати ", оплака се водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

"От едно лице, против което има 4 каузи, чух какви ли не мръсотии, по едно време започнах да се чудя, дали не съм умъртвил баба си ", сподели Каракачанов. "При състояние, че ДАНС са се произнесли, че няма продажба на паспорти, крадеца да вика дръжте крадеца не го разбирам ", възмути се водачът на Вътрешна македонска революционна организация и загатна, че засяга Веселин Марешки.

На въпрос за терасите на жилището му Каракачанов попита: "Къде е нарушаването, в случай, че в КПКОНПИ са показали, че не се заявяват тераси, само че върху тях са платени налози ".

Каракачанов си пожела, че за хора, които употребяват медии като бухалки ще има наказания. "Това не е независимост на словото, а клюка посредством слово ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Когато някой работи през офшорни сметки явно задачата е информацията да не доближава до хората, когато имат такива сметки е хубаво да го заявяват, сподели вицепремиерът.

На въпрос дали предходната акция не е била финансирана от КТБ Каракачанов уточни, че тогава всичко е било платено от дотацията. Във връзка с договарянията за новите изтребители Каракачанов сподели, че поисканите от апериканците цени са безпричинно по-високи. Смятаме, че за някои от съставените елементи е належащо да са по-ниски. Той уточни като образец условието за езиково образование на водачите. Те към този момент са минали сходно образование и не виждам смисъл да се вкарва в контракта ново сходно образование, безапелационен е Каракачанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР