Гордата собственичката на най-голямата уста в света е шашнала своя

...
Гордата собственичката на най-голямата уста в света е шашнала своя
Коментари Харесай

Лекар предупредил Андреа с големите устни да спре, защото може да умре, тя отказва да го слуша

Гордата собственичката на най-голямата уста в света е шашнала своя кожен лекар, който посещава години наред и експертът е вдигнал ръце

Лекарят, който инжектира хиалурон в устните на бургазлийката, отхвърли да продължава с процедурите. Причината е, че в случай че не се спре с вливките, заплахата от развиване на некроза, която да докара до рязането онлайн месо от устните й, е изцяло действителна. Новината заяви пред   „ България Днес “   самата Андреа.

Гордата собственичката на най-голямата уста в света е шашнала своя кожен лекар, който посещава години наред и експертът е вдигнал ръце. Той е предизвестил Андреа, че в случай че продължава със слагането на филъри, обстановката може да стане взривоопасна.

„ Затова започнах да диря експерти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така открих в обществените мрежи лекарка в Германия, която обществено пази девойките, които уголемяват своите устни, и не се тормози да прави нужните процедури. Направи ми усещане и си споделих - щом разяснява по този метод, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, макар обстоятелството, че в България ми отхвърлят “, споделя пред вестника русокосото учудване.

Засега бъдещите пътувания до Германия ще бъдат за процедурите, само че Андреа си оставя малка врата и за по-дълъг престой там, в случай че се отвори опция. Преди това БГ Барби би трябвало да се дипломира в Софийския университет в специалността „ Немска педагогика “.

Андреа е безапелационна - не обръща внимание на злобните мнения.    „ Свикнала съм с хейта, би трябвало да съм над нещата “, отсича звездата.

Студентката в Алма Матер към момента не е срещнала принца на бял кон. Но с цялостна мощ продължава да радва феновете в заплатен сексуален уебсайт, качвайки горещи видеа и фотоси. А предложенията за свалки и по-близки връзки валят всяка минута от всички краища на света.

„ По няколко часа дневно ми лишава да давам отговор на всички, постаравам се да го върша. Предложения идват непрекъснато за запознанства, желаят да ми пращат пари за самолетен билет да вървя при тях, само че не съм се възползвала нито един път до момента “, твърди Андреа, която към този момент е похарчила към 50 000 лева за 6 години, с цел да сбъдне фантазията си да наподобява като жива кукла Барби с най-големите устни в света.

За първи път до момента бургазлийката направи нещо ненадейно и рисково - цели   6  процедури в рамките единствено на броени часове .  Слага си с изключение на следващия филър в устните и хиалурон в двете скули, двете страни на челюстта и в брадичката.

Целта е да има допустимо най-изпъкнали скули и характерно триъгълно оформяне на лицето. „ 3-4 дни имах синини и отоци по лицето, беше ми мъчно да се усмихвам. Но е естествена реакция, която към този момент отшумява “, показва Иванова.

Барбито е огромна почитателка на „ Ергенът “, макар че от продукцията не, я утвърдиха за присъединяване в настоящия трети сезон на паметното риалити., „ Подадох документи за кандидатстване и чаках да се свържат с мен, даже след това да не ме одобрят. Понеже съм по-различна би имало хейт вълна към предаването, поради това не са ме одобрили, допускам. Иначе доста добър кастинг са създали съгласно мен на търсените персонажи от продукцията “, разкри БГ  Барби.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР