Гордън Рамзи е един от най-известните готвачи, не смао заради

...
Гордън Рамзи е един от най-известните готвачи, не смао заради
Коментари Харесай

Скъпи коли и много лукс - как живее дъщерята на Гордън Рамзи

Гордън Рамзи е един от най-известните готвачи, не смао поради професионалата си кариера в кухнята, заведенията за хранене си по целия свят, които имат над 17 звезди Мишлен, само че и около предаването Hell`s Kitchen, което води години наред. А с помощта на тези свои триумфи и години интензивен труд, е съумял да натрупа съществено положение, което се прави оценка на над 600 милиона $.
 Гордън Рамзи и Кайетана Хътчесън посрещнаха бебе номер шест
Гордън Рамзи отново го направи

Семейството на известния готвач се усилва

Освен тях, началник готвачът има и други огромно благосъстояние - цели шест деца. Преди години той съобщи, че няма да им остави милионите си наготово като завещание. И не тъй като е неприятен, а тъй като не желае да ги глези и избира да им покаже същинската стойност на парите.

Въпреки това, щерка му Холи, която към този момент е на 24 години, не стопира да показва първокласен метод на живот и несъмнено не може да се оплаче от липса на средства Покрай известния си татко тя натрупа хиляди почитатели в обществените мрежи, където се подвизава като инфлуенсър. Само в Instagram те са над 346 хиляди.

Тези дни дъщерята на Гордън Рамзи провокира много коментари с една фотография, на която театралничи пред чисто нов Aston Martin за над 250 хиляди $. Коментар остави и татко й, който я прикани да кара деликатно. Вероятно точно от него е подарък първокласният автомобил.

Освен новите си придобивки и пристрастеността към модата и козметиката, в обществените мрежи Холи споделя и своите любовни трепети. Тя има връзка с олимпийския първенец по плуване Адам Пийти. Наскоро даже двамата се похвалиха с дребни татуировки с буквата на другия, които са се създали, написа Daily Mail.

 Меган Маркъл, Брад Пит, Том Круз, Гордън Рамзи - звезди, които не се схващат със фамилиите на сътрудниците си
Звездите, които в никакъв случай не се схванаха с роднините на половинките си

Хора като всички нас

Появиха се и догатки, че двамата са се сгодили, само че те не са публично повтръдени. Сигурни сме обаче, че Годрън Рамзи е непоколебим, само че обективен не само към децата си, само че и към бъдещите им законни сътрудници. Затова без неговото утвърждение влюбените няма по какъв начин да станат семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР