Горда съм, че бях предложена от нашата федерация за посланик

...
Горда съм, че бях предложена от нашата федерация за посланик
Коментари Харесай

Мария Петрова: Радвам се, че мога да подкрепя нашите момичета

" Горда съм, че бях препоръчана от нашата федерация за дипломат на международното състезание, на което ще сме домакини през септември. Горда съм, че бях определена от Международната федерация. Щастлива съм, че всичко което съм съумяла да реализира като гимнастичка, в този момент може да е в помощ на нашите състезателки и на България “, това съобщи трикратната международна шампионка Мария Петрова особено за предаването на БНР " На финала ", откакто беше определена от Международната федерация по гимнастика за дипломат на международното състезание по художествена гимнастика, на което София ще е хазаин от 10 до 16 септември.

" Радвам се, че мога да поддържа нашите девойки. Искам да видят, че има един, който е съумял да реализира доста и в този момент продължава да бъде на челните позиции. Искам да им покажа, че могат да реализират безусловно всичко, стига да се трудят и да го изискат мощно – то постоянно може да се случи ", добави " златното ни момиче ".

От няколко месеца Мария Петрова е президент на Техническия комитет на Европейския съюз по гимнастика. Тя описа за работата си на този пост: " Работата е доста. Аз се разбирам добре с колежките ми от комитета и се оправяме добре със дилемите. До в този момент организирахме квалификациите за Младежките олимпийски игри в Москва, които минаха извънредно сполучливо. Преди няколко дни организирахме механически семинар по тематиката за съдийския устав във Франция. Сега пред нас е по-голямото предизвикателство – първото ни европейското състезание, което ще бъде при започване на юни в Гуадалахара (Испания).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР