Горд съм с този успех като кмет и бургазлия, каза

...
Горд съм с този успех като кмет и бургазлия, каза
Коментари Харесай

Кметът Димитър Николов предлага 20 000 финансова награда за волейболния „Дея“, спечелил Купата на България

Горд съм с този триумф като кмет и бургазлия, сподели той на срещата със спортистите

Кметът Димитър Николов внася за гласоподаване в локалния парламент искане за одобрение на разход от 20 000 лв. като награда за „ Дея “. Преди броени дни волейболният клуб завоюва Купата на България при мъжете. Това е неговият пръв огромен трофей.

Днес кметът Николов предложения на среща целия екип на „ Дея “, с цел да ги поздрави персонално за огромния триумф.

„ Само за няколко години изградихте от нищото шампионски тим. В него играят митове на българския волейбол, само че паралелно с тях порастват млади перспективни състезатели. Честито за извоювания шампионат за Купата. Горд съм с този триумф като кмет и бургазлия.

Браво на играчите, треньорския щаб, на амбициозния президент на клуба лекар Маджуров!

Може би не го осъзнавате, само че вие имате съществено въздействие и отвън игрището. В ученическите надпревари по волейбол предходната и тази година се включиха рекорден брой учебни тимове от Бургас. За мен няма никакво подозрение, че доста от тези деца са въодушевени от вашите изяви. И това ме прави оптимист за бъдещето на бургаския волейбол! “, сподели кметът.

„ Това е първа купа за нас. Затова ни е изключително блага. Готови сме да си партнираме с Общината по-тясно за разпространение на нашия спорт в учебните заведения. “, показа президентът на клуба доктор Маджуров.

На срещата участваха още зам.-кметовете Манол Тодоров и Станимир Апостолов, които също поздравиха „ Дея “ за огромния триумф.

По време на диалога кметът Николов напомни, че в новия бюджет са заложени повече средства за бургаския волейбол, в това число за женското му направление. И че следва повсеместен ремонт на спортна зала „ Младост “, чието начало се възнамерява по този начин, че да не попречи на плануваните до май месец надпревари в нея.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР