Горд съм от играчите. Това европейско пътешествие беше много добро

...
Горд съм от играчите. Това европейско пътешествие беше много добро
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Горд съм с играчите, независимо, че не се класирахме

„ Горд съм от играчите. Това европейско странствуване беше доста положително и поучително “, разгласи треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, след загубата на отбора му от Андерлехт в Лигата на конференциите. " Орлите " отпаднаха след осъществяване на дузпи.

" Не бях удовлетворен и приказвах с играчите. Не беше разумно да създадем толкоз доста непредизвикани неточности. Второто полувреме беше по-добро, само че това е европейски мач против доста добър конкурент. Не беше елементарно за играчите, само че имаме качества. Искахме да се представим по най-хубавия метод. Важното е, че ние продължихме да се борим, само че когато позволяваме такива неточности, противниковите играчи се радват ", продължи експертът.

" При дузпите играчите са тези, които вземат решение. Мачът беше прочувствен. Не е професионално да карам футболисти да бият дузпи. Те поеха тази отговорност и съм горделив с тях. За Витри знаехме, че не е добре. Смяната на Текпетей бешще превантивна. Винаги мога да направя нещата по-добре. Някои от играчите ни не са тук, тъй като нямат право да играят в този мач. Не бих сменил нищо от метода, по който се подготвихме за проект А и проект Б. След този мач футболистите ми ще станат по-добри хора и играчи. Горд съм с тях, без значение, че не се класирахме ". сподели още той.

Звездата на отбора Кирил Десподов пък е безапелационен, че разградчани са заслужавали да завоюват мача.

" Не са ни смачкали. Изиграхме добър мач. Сведохме грешките до миниум. Покозахме хубав футбол. Малшанс. Играем въпреки всичко против Андерлехт, с човек по-малко е мъчно. При дузпите всичко е 50-50 “, смсята той.

„ Успях да приказвам единствено с Доминик Янков. Всеки може да пропусне дузпа. Трябва да си спокоен. Не е редно да омаловажаваме труда на вратаря на Андерлехт. При дузпите има необикновен заряд и тънкости “, добави Кирил Десподов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР