Горд съм, че Бойко Борисов внесе законопроект, който укрепва не

...
Горд съм, че Бойко Борисов внесе законопроект, който укрепва не
Коментари Харесай

Андрей Новаков пред ЕП: Има нужда от повече пари, хора и техника за охрана на границите

Горд съм, че Бойко Борисов внесе законопроект, който укрепва не просто българската граница, а източната граница на Европейски Съюз, съобщи евродепутатът

Евродепутатът от ЕНП-ГЕРБ Андрей Новаков прикани за увеличение на бюджета на Фронтекс – организацията, която дава отговор за защита на границите предвид на мигрантския напън. В Народното събрание в Страсбург Новаков акцентира, че в България дневният ред на обществото е ангажиран от повишените произшествия с бежанци. Два в центъра на София и един в „ Овча купел “.

„ Взех думата, тъй като не ми се слуша повече по какъв начин би трябвало да харчим парите от европейския бюджет съвременно и зелено. В тази сесия обсъждаме все значими неща – от катализаторите при колите до изкуствения разсъдък. Дневният ред в България обаче е различен. В последните дни набъбнаха случаите с бежанци. С това набъбнаха страхът и недоволството, а това е последното, от което имаме потребност. Имаме потребност от повече пари за защита на границите, повече хора, повече техника, с цел да се пазим “, съобщи Новаков пред Екологичен потенциал.

„ Горд съм, че през вчерашния ден водачът на най-голямата партия в България Бойко Борисов внесе законопроект, който укрепва не просто българската граница, а източната граница на Европейски Съюз. Колкото по-укрепени сме на изток, толкоз по-спокойни ще сте на запад “, безапелационен беше евродепутатът от ЕНП-ГЕРБ.

Той настоя да има повече техника и личен състав на най-невралгичните точки по границите, където натискът е невъобразим от десетилития.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР