Горд и развълнувам съм тази вечер, че за пореден път

...
Горд и развълнувам съм тази вечер, че за пореден път
Коментари Харесай

Младен Шишков: Ако управлява ГЕРБ минимална заплата ще достигне 1 200 лв., средната - 2 800 лв., а пенсията – до 1000 лв.

" Горд и разчувствам съм довечера, че за следващ път ще чакам да ми се доверите. Защото знам, че дружно можем да се оправим с рецесиите, които ни връхлетяха. Доказвали сме го неведнъж, тъй като ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса! " С тези думи претендентът за депутат Младен Шишков приветства жителите на община Раковски в залата на обновеното читалище в града. Той събра другари, съидейници, членове и симпатизанти на ГЕРБ, с цел да показа пред тях акценти от антикризисната стратегия на партията.
 
За да го поддържат тук бяха лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Десислава Трифонова, регионалният координатор Георги Мараджиев, кметът на Раковски Павел Гуджеров, претенденти за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив.
 
" Изгубихме доста при ръководството на " Промяната " и в този момент царува безпорядък във всички сфери, инфлацията е непостижима, стопирани са европейските стратегии, намаляла е покупателната дарба на семействата, разяснява Шишков и посочи: " Затова е нужна радикална смяна, такава, която да върне доверието на българите в институциите.
И единствено ГЕРБ може да промени тази обстановка. Шишков акцентира, че в антикризисната стратегия на ГЕРБ са залегнали ограничения, които ще стабилизират страната. Сред тях са: Концентрирани старания за одобрение от страна на Европейска комисия на всички Оперативни стратегии за обезпечаване на 50 милиарда лв. запас разполагаем на България през идващите години. Спешно пускане на всички планове и схеми за финансиране от Националния проект за възобновяване и резистентност.
Намаляване на инфлацията посредством осъществяване на сложна финансово-икономическа и енергийна политика, работещи обезщетителни ограничения за енергоносителите, увеличение на дотациите и обезщетенията за публичния превоз. Стабилизиране на обществените финанси посредством благоразумна, постоянна и консервативна фискална политика., участие в Еврозоната, ограничение на неефективните разноски, опазване на данъчния модел, подсилване на приходния потенциал на общините. По думите му в случай че ръководи ГЕРБ минимална заплата ще доближи - 1 200, междинна - 2 800, пенсията –до 1000 лв..
" Професионализъм и експертиза против неистина, операции, опити и неустановеност, това е изборът, който би трябвало да извършите на 2 октомври, бъдете мъдри, номер 24 за постоянна България ", прикани от трибуната Младен Шишков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР