Горчивият и продължителен процес между Амбър Хърд и Джони Деп

...
Горчивият и продължителен процес между Амбър Хърд и Джони Деп
Коментари Харесай

Ще има ли достатъчно пари Амбър Хърд да плати на Джони Деп?

Горчивият и нескончаем развой сред Амбър Хърд и Джони Деп най-сетне стигна до финалната права преди броени дни и правосъдното жури произнесе своята присъда. 

Джони Деп завоюва делото за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд и въпреки че искаше 50 милиона $ обезщетение за вредите, които публикацията на Амбър Хърд във Washington Post му е нанесла, журито му присъди 15 милиона $.

Деп получи 10 милиона $ обезщетение и пет милиона $ наказателни вреди по делото си за клюка. Журито също по този начин присъди на Хърд два милиона $ обезщетение за нанесени вреди.

По време на процеса обаче стана ясно, че и двамата артисти имат известни проблеми що се отнася до финансите (особено Амбър Хърд), по този начин че съвсем разумно се зачудихме какво ще стане, ако не разполагат с нужните пари.

Текущата оценка на нетната стойност на Деп възлиза на 150 милиона $, съгласно Celebrity Net Worth, до момента в който положението на Хърд е оценено на около осем милиона $. Ако изчисленията са правилни, Деп може елементарно да заплати сумата си, но Хърд ще изпадне в неплатежоспособност.

По време на процеса обаче несъразмерните разноски на Деп бяха подчертани и то няколко пъти, а някогашният му управител и сътрудник свидетелства, че актьорът  " понижава значително богатството си с течение на времето ".

Делото се организира във Вирджиния и съгласно щатския закон Хърд ще има до 30 години, с цел да плати сумата на Деп. Говорейки за това, което ще се случи с двете страни, ако нямат задоволително пари, някогашният федерален прокурор Ниама Рахмани сподели пред The ​​Daily Beast мнението си. 

" Не мисля, че Амбър Хърд може да заплати. Тя резервира седем милиона $ от съглашението за развода, тъй като трябваше да заплати за правосъдни разходи ", добави Рахмани. " Въпросът е дали Джони Деп в действителност ще настоява да се изпълни присъдата против бившата си брачна половинка. Наистина ли ще й вземе последните пари, с които може да се каже, че тя не разполага ", твърди прокурорът. Той добавя, че в целия този развой, на който станахме очевидци, въобще не става дума за пари. 

" Става въпрос за опрощение и за изясняване на обстоятелствата ", безапелационен е Рахмани.

EW заяви, че Хърд възнамерява да апелира решението. Ако жалбата й бъде призната, първото решение ще бъде анулирано и нито един от двамата няма да си дължи пари, до момента в който не бъде взето решение в новия развой.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР