Горчивата загуба от Наполи с 3:2 преди дни ще остави

...
Горчивата загуба от Наполи с 3:2 преди дни ще остави
Коментари Харесай

Гатузо: Превъзхождахме Наполи за 60 минути

Горчивата загуба от Наполи с 3:2 преди дни ще остави положителен отпечатък върху Милан, който към този момент би трябвало да мисли за идната си борба от шампионата - срещата с Рома. Наставникът на “росонерите” Дженаро Гатузо проучва загубата на отбора си в гостуването на " Сан Паоло " пред клубната телевизия, а също по този начин похвали Гонсало Игуаин за дебюта му с “червено-черната” фланелка.

Scroll through the photo gallery to see all the images from the San Paolo: https://t.co/3OubP9BIPl
Foto gallery: guarda tutti i migliori scatti di #NapoliMilan: https://t.co/X0FJJ9D2Xi pic.twitter.com/LLjxf8Wujt
— AC Milan (@acmilan) 25 август 2018 година
“Бяхме господари на терена съвсем час и затруднихме съперника. След това допуснахме гол и отстъпихме терена. Това е най-горчивото нещо в дуела. Трябва да работим върху манталитета и да проучваме срещата като тим. Силни сме, само че би трябвало да изгладим някои неточности. Ще ни би трябвало време, макар че нямаме задоволително на разположение”, стартира Гатузо.

Gattuso: " Soddisfatto di @G_Higuain. Prepariamo bene la sfida coi giallorossi "
Guarda l'intervista completa in onda su @MilanTV stasera a partire dalle 18 https://t.co/KreKyosPOj#ANewMilan #InfernodelLunedì pic.twitter.com/olwzVxSOc4
— AC Milan (@acmilan) 27 август 2018 година
“Ние сме тим, който се пази с всички футболисти, а освен с Лукас Билия. Грешката за първия гол не е само негова. Мусакио също можеше да подаде топката обратно към вратаря. Още сме при започване на сезона и това може да се случи. Игуаин? Много съм удовлетворен от неговото показване, макар че можеше да го използваме по-добре. Има принос и за двата гола, тъй като се нарежда блестящо”, продължи Рино.

“Трябва да се подготвим добре за Рома, тъй като това е мощен тим. Ще извлечем позитивните неща от мача с Наполи. Те са доста, тъй като не всички могат да играят на “Сан Паоло” по подобен начин”, приключи наставникът на Милан. Серия А 2 кръг, събота 25 август  Наполи 3:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР