Горчивата истина за сладките неща и три вдъхновяващи примера за

...
Горчивата истина за сладките неща и три вдъхновяващи примера за
Коментари Харесай

Д-р Неделя Щонова разкрива как да променим матрицата на наследствеността

Горчивата истина за сладките неща и три вдъхновяващи образеца за битката с диагнозата рак – тази седмица в " Светът на здравето " с доктор Неделя Щонова

Роби ли сме на гените си? Дали единствено ДНК дефинира кои сме и какво реализираме, или силата на ежедневните избори има по-голямо значение?! Отговорът на този въпрос феновете ще научат във второто издание на новото предаване за самодейна здравна просвета " Светът на здравето " по bTV.

Водещата доктор Неделя Щонова ще показа научна идея, която потвърждава, че сполучливо можем да променим " матрицата на наследствеността ". Как тъкмо може да се случи това, следва да разберем тази неделя (16 октомври) от 11:30 ч. единствено по bTV.

Доц. Пламен Попиванов и доктор Мария Николова, дм. ще разкрият какъв брой нездравословна е захарта и по какъв начин потреблението ѝ спомага за развиването на рак. Единствено в " Светът на здравето " феновете ще могат да проследят и пътя на раковите кафези в организма. Пред камерата на предаването ще застанат две дами и един мъж, сполучливо преборили диагнозата рак, с цел да опишат за тежкия път и новия взор към живота по-късно.

Специалният посетител в " Светът на здравето " тази седмица доктор Росица Кръстева, ръководител на " Онкологично Общество България " и един от водещите експерти по здравна онкология у нас, ще сложи ново схващане по повод същността, прогнозата и профилактиката на раковите болести.

Не пропускайте " Светът на здравето " с доктор Неделя Щонова – тази неделя (16 октомври) от 11:30 ч. единствено по bTV!
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР