Горчицата на прах отдавна е известна като отличен стимулант за

...
Горчицата на прах отдавна е известна като отличен стимулант за
Коментари Харесай

Гъста коса само за един месец с помощта на горчица

Горчицата на прахуляк от дълго време е известна като отличен стимулант за растежа на коса. В допълнение, тя всмуква непотребната лой, усъвършенства кръвоснабдяването на кожата, контролира работата на мастните жлези.

Въпреки това, тази комплицирана съставна част би трябвало да се употребява умело, с цел да се избегне изсушаване на скалпа, поява на пърхот и трошливост на косата. Ако имате наклонност към алергии или сензитивна кожа, използвайте горчицата с изключителна нерешителност. В този случай е по-добре да добавите маслиново или бадемово масло, яйчен жълтък, кефир.

Рецепта за маска за коса с горчица

Съставки:

2 супени лъжици горчица на прахуляк

2 супени лъжици гореща вода

1 яйчен жълтък

2 супени лъжици зехтин или обичаното ви козметично масло

2 ч.л. захар

Приготвяне:

Разбъркайте всички съставки, до момента в който се смесят. Маската за напредък на косата с горчица и захар може да се подготви без яйчен жълтък, в случай че не ви харесва миризмата. Яйцето може да бъде сменено с мед.

Използване:

Нанесете маска, разделяйки косата си на части, защото би трябвало да работи върху скалпа и корените на косата. В този случай се пробвайте да избегнете нанасянето на маска по върховете на косата. След като я нанесете, поставете полиетиленова шапка и по-късно обвийте главата си с забрадка.

Оставете маската върху главата от 15 минути до 1 час. Ако вършиме тази маска за първи път, не забравяйте да я държите най-малко 15 минути, даже в случай че усещате мощно парене. За това малко време няма да има никаква щета. Постепенно ще свикнете с паренето и ще може да запазите маската до 30 минути, а и по-дълго, което е доста по-ефективно.

Върху краищата на косата би трябвало да се нанесат масла, защото маската може да ги изсуши в допълнение. Правете маската за коса с горчица един път седмично. Ако косата ви е доста мазна, тогава може и 2 пъти седмично, това ще понижи себума. Общият курс би трябвало да бъде най-малко 1 месец.

Вижте още: 7 продукта, които почистват тялото по-добре от всяко лекарство!

В резултат от използването на тази маска косата ви ще стартира да пораства по-бързо. Косата ви ще стане плътна и копринена. Тя ще се омазнява по постепенно, тъй че няма да е нужно да я миете толкоз постоянно.

Уверете се в успеваемостта на тази маска и споделете рецептата с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР